iPhone WhatsApp Transfer for Mac

iPhone WhatsApp Transfer for Mac 3.2.56

Mac / Backuptrans Studio / 2785 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате сигурен и ефикасен начин за пренесување на вашата историја на разговори WhatsApp од вашиот iPhone на Mac или друг iPhone? Не гледајте подалеку од Backuptrans iPhone WhatsApp Transfer за Mac. Оваа моќна алатка ги обезбедува сите решенија што ви се потребни, вклучително и правење резервна копија на вашата историја на разговори WhatsApp од вашиот iPhone на Mac, враќање на пораките WhatsApp на вашиот iPhone, извлекување прилози од пораки на WhatsApp, враќање на изгубените податоци WhatsApp од резервната копија на iTunes, па дури и печатење на вашиот WhatsApp пораки на Mac.

Со Backuptrans iPhone WhatsApp Transfer за Mac, можете практично и безбедно да направите резервна копија и да ги обновите сите ваши важни разговори и на iPhone и на компјутери. Покрај користењето на iTunes како опција за резервна копија, овој софтвер обезбедува лесен за користење интерфејс кој ви овозможува брзо да направите резервна копија и да ги обновите сите ваши важни разговори со само неколку кликања.

Една од најкорисните карактеристики на Backuptrans iPhone WhatsApp Transfer за Mac е неговата способност за пренос на целата историја на разговор помеѓу iPhone-и директно на компјутерот. Ова значи дека ако надградувате или менувате телефони, не мора да се грижите за губење на важни разговори или податоци. Сите разговори ќе бидат совршено споени со новиот уред.

Друга одлична карактеристика е неговата способност да извлекува прилози од индивидуални разговори на компјутер. Ако има фотографии или видеа кои се особено значајни или сентиментални во една нишка за разговор, овој софтвер им олеснува на корисниците да ги зачуваат на нивниот компјутер без да мора да се движат низ бескрајните нишки.

Ако случајно сте избришале некои важни текстови или датотеки во една нишка за разговор на вашиот телефон, но претходно сте направиле резервна копија со iTunes на компјутер пред да ги избришете - не грижете се! Со функцијата за обновување Backuptrans iPhone Whatsapp Transfer за Mac - можно е непречено да ги вратите изгубените датотеки назад на нивната првобитна локација.

Севкупно, ако барате лесно за користење решение кое може да помогне во управувањето со сите аспекти на пренос на податоци на Whatsapp помеѓу уредите - не гледајте подалеку од моќната алатка на Backuptrans!

Целосни спецификации
Издавач Backuptrans Studio
Страница на издавачи http://www.backuptrans.com
Датум на издавање 2016-09-19
Датум на додавање 2016-09-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.2.56
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2785

Comments:

Најпопуларни