Xilisoft iPad Magic Platinum for Mac

Xilisoft iPad Magic Platinum for Mac 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPad Magic Platinum за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да управувате и префрлате датотеки помеѓу вашиот iPad, iPhone, iPod и Mac. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен избор за секој што сака да доживее забава на своите уреди на Apple.

Без разлика дали сакате да пренесувате музика, филмови, фотографии, контакти, СМС пораки или апликации од вашиот iPad/iPhone/iPod на вашиот Mac или обратно, Xilisoft iPad Magic Platinum го олеснува тоа. Можете исто така да го користите за да направите резервна копија на сите ваши важни податоци во случај на губење или оштетување на уредот.

Една од истакнатите карактеристики на Xilisoft iPad Magic Platinum е неговата способност да конвертира ЦД/ДВД/видео/аудио во формати кои се компатибилни со вашите уреди на Apple. Ова значи дека можете да уживате во сите ваши омилени медиуми во движење без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Покрај способностите за управување со датотеки и конверзија, Xilisoft iPad Magic Platinum исто така ви овозможува да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone користејќи видео и аудио датотеки. Оваа функција ви овозможува да го персонализирате вашиот уред уште повеќе со поставување уникатни мелодии за различни контакти.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да презема онлајн видеа директно на вашите уреди на Apple. Без разлика дали сакате да гледате видеа на YouTube офлајн или да зачувате видео туторијал за подоцнежно гледање во движење, Xilisoft iPad Magic Platinum го олеснува тоа.

Севкупно, ако барате сеопфатно решение за управување и пренесување датотеки помеѓу вашите уреди Apple и Mac компјутер, а истовремено уживате во напредните можности за конверзија на медиуми и други корисни функции како што се создавање мелодии и преземање видео преку Интернет - тогаш не гледајте подалеку од Xilisoft iPad Magic Платина!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 65

Comments:

Најпопуларни