Xilisoft iPhone Magic Platinum for Mac

Xilisoft iPhone Magic Platinum for Mac 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPhone Magic Platinum за Mac е моќен комунален софтвер што го олеснува управувањето со вашиот iPhone или iPad на вашиот Mac полесно од кога било досега. Со овој софтвер, можете да направите резервна копија, да пренесувате и да управувате со сите ваши важни податоци, вклучувајќи музика, филмови, книги, фотографии, апликации, контакти и пораки. Исто така, ви овозможува да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone.

Една од истакнатите карактеристики на Xilisoft iPhone Magic Platinum е неговата способност да го зголеми ресурсот на вашите медиумски датотеки. Ова значи дека можете да конвертирате и префрлувате ЦД/ДВД филмови/видео/аудио формати директно на вашиот iPhone или iPad без никакви проблеми. Можете исто така лесно да преземате онлајн видеа директно на вашиот уред.

Софтверот има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој без оглед на нивната техничка експертиза. Главниот прозорец ги прикажува сите достапни опции на организиран начин што им олеснува на корисниците да се движат низ различните функции.

Бекап и обновување

Xilisoft iPhone Magic Platinum ви овозможува да направите резервна копија на сите податоци на вашиот уред со само еден клик. Оваа функција гарантира дека никогаш нема да изгубите важни информации дури и ако нешто тргне наопаку со вашиот уред. Можете исто така лесно да обновувате резервни копии секогаш кога е потребно.

Трансфер и управување

Со Xilisoft iPhone Magic Platinum, пренесувањето датотеки помеѓу уредите никогаш не било полесно. Можете да префрлате музика од библиотеката на iTunes или компјутер директно на вашиот уред без да морате да поминувате низ сложени чекори. Софтверот, исто така, ви овозможува да управувате со датотеки на двата уреди со бришење на несакани датотеки или создавање листи за репродукција.

Конвертирај и префрли

Оваа функција им овозможува на корисниците да конвертираат ЦД/ДВД филмови/видео/аудио формати во компатибилни формати за нивните iPhone/iPad и потоа да ги префрлаат директно на своите уреди без никакви проблеми.

Преземете онлајн видеа

Xilisoft iPhone Magic Platinum им овозможува на корисниците да преземаат онлајн видеа од популарни веб-локации како YouTube и Vimeo директно на нивните iPhone/iPad-и за да можат да ги гледаат офлајн кога сакаат.

Креирајте прилагодени мелодии

Корисниците имаат можност да креираат приспособени мелодии со користење на аудио или видео датотеки складирани на нивните уреди користејќи го овој софтвер кој додава личен допир кога примате повици од пријатели и членови на семејството.

Системски барања:

- macOS 10.7 Lion или понови верзии.

- Интел процесор.

- 512 MB RAM (се препорачува 1 GB или повеќе).

- 50 MB слободен простор на тврдиот диск за инсталација.

- Екран со супер VGA (800×600) резолуција.

Заклучок:

Како заклучок, Xilisoft iPhone Magic Platinum е одлична алатка дизајнирана специјално за Mac корисници кои поседуваат iPhone/iPads бидејќи ги поедноставува задачите за управување како што се правење резервна копија на податоци, пренос на датотеки помеѓу уреди без напор, а истовремено зголемувајќи ги ресурсите на медиумските датотеки во исто време овозможувајќи уште попријатно искуство кога ги користите овие производи на Apple!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 138

Comments:

Најпопуларни