Xilisoft iPhone Transfer for Mac

Xilisoft iPhone Transfer for Mac 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPhone Transfer за Mac: Крајното решение за управување со iPhone на Mac

Дали сте уморни од борбата со iTunes за управување со вашиот iPhone на вашиот Mac? Дали сакате поедноставен и поефикасен начин за резервна копија, пренос и копирање датотеки помеѓу вашиот iPhone и Mac? Не гледајте подалеку од Xilisoft iPhone Transfer за Mac.

Овој моќен софтвер е дизајниран специјално за управување со iPhone на Mac. Со Xilisoft iPhone Transfer, можете лесно да направите резервна копија на сите ваши важни податоци од вашиот iPhone на вашиот Mac, вклучувајќи музика, СМС пораки, видеа, филмови, фотографии, подкасти и многу повеќе. Можете исто така да копирате датотеки од вашиот iPhone на iTunes или директно да ги префрлите од вашиот Mac на вашиот телефон.

Она што го издвојува Xilisoft од други слични софтвери е неговата леснотија на користење. За разлика од iTunes, кој понекогаш може да биде комплициран и збунувачки, Xilisoft нуди едноставен интерфејс што им олеснува дури и на почетниците да управуваат со нивните iPhone-и на нивните Mac компјутери. Сè е толку едноставно што ќе се запрашате како некогаш сте успеале без него.

Клучни карактеристики:

- Направете резервна копија од сите типови податоци: со моќната функција за резервна копија на Xilisoft, можете лесно да ги зачувате сите важни податоци складирани на вашиот телефон на вашиот компјутер со само еден клик.

- Копирајте датотеки помеѓу уреди: без разлика дали се работи за пренесување музика или видеа од еден уред на друг или копирање фотографии од стар телефон на нов - со овој софтвер сè станува возможно.

- Управувајте со плејлисти: креирајте нови листи за репродукција или уредувајте ги постоечките со леснотија користејќи го интуитивниот интерфејс.

- Конвертирајте медиумски формати: претворете ги аудио и видео датотеките во компатибилни формати пред да ги префрлите на уредот.

- Уреди ID3 ознаки: Уредете ги информациите за песната, како што се името на изведувачот или насловот на албумот директно во програмата.

Компатибилност:

Xilisoft работи беспрекорно со сите верзии на iOS, вклучувајќи iOS 14, како и macOS Big Sur (11.x), Catalina (10.15), Mojave (10.14), High Sierra (10.13) итн., што го прави идеален избор за секој што сака без мака управување со нивните iPhone телефони на нивните Apple компјутери.

Заклучок:

Како заклучок, Xilisoft iPhone Transfer за Mac е одлична алатка која го поедноставува управувањето со iPhone-и на Mac, обезбедувајќи им на корисниците лесен за користење интерфејс кој прави резервна копија на податоците без напор, а исто така им овозможува на корисниците брзо да копираат датотеки помеѓу уредите без никакви проблеми. дефинитивно вреди да се проба ако барате подобар начин за управување со содржината на повеќе уреди!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 178

Comments:

Најпопуларни