Xilisoft iPod Rip for Mac

Xilisoft iPod Rip for Mac 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPod Rip за Mac: Врвен софтвер за iTunes и iPod

Дали сте уморни од борбата со iTunes за управување со вашиот iPod или iPhone на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Xilisoft iPod Rip за Mac, сеопфатното решение за пренесување музика, видеа и фотографии помеѓу вашите уреди на Apple и вашиот компјутер.

Со Xilisoft iPod Rip за Mac, можете лесно да увезувате датотеки од вашиот iPod или iPhone во iTunes, како и да креирате, уредувате и бришете плејлисти директно на вашиот уред. И ако имате повеќе уреди на Apple на кои им треба управување, овој софтвер ви овозможува да го правите тоа истовремено.

Но, она што го издвојува Xilisoft од другите слични софтвери е неговата голема брзина на рипување и концизниот дизајн на интерфејсот. Нема да губите време да чекате да се префрлат датотеките или да се обидувате да се движите низ преполниот интерфејс. Наместо тоа, управувањето со вашата содржина станува едноставно и практично на вашиот Mac.

Па, зошто да изберете Xilisoft iPod Rip за Mac наместо други опции? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Префрлете музика и видеа

Xilisoft го олеснува преносот на музика и видеа помеѓу вашиот Apple уред и компјутер. Без разлика дали сакате да додавате нови песни или филмови на вашиот уред или да направите резервна копија на постоечките на вашиот компјутер, овој софтвер ве опфати.

Увезете датотеки од вашиот уред

Дали сте зачувани одлични фотографии или видеа на стар iPhone што сакате да ги задржите? Со функцијата за увоз на Xilisoft, лесно е да ги преместите тие датотеки на понов уред или да ги зачувате на вашиот компјутер пред да бидат изгубени засекогаш.

Креирајте и уредувајте плејлисти

Ви здодеа да пребарувате низ бескрајните списоци со песни само за да ја најдете онаа што ја сакате? Со одликата за плејлиста на Xilisoft, организирањето на сите тие песни станува лесно. Создадете сопствени листи за репродукција врз основа на расположение или жанр за само неколку минути!

Управувајте со повеќе уреди истовремено

Ако имате повеќе од еден уред на Apple на кој треба да управувате (да речеме iPad покрај iPhone), не грижете се! Со функцијата за управување со повеќе уреди на Xilisoft, управувањето со сите одеднаш не е никаков проблем.

Високи брзини на кинење

Никој не сака нивното управување со содржината да се забави поради бавните брзини на пренос. За среќа, со високите брзини на рипување на Xilisoft (над 30 пати побрзо од конкурентите!), преносот дури и големи датотеки трае само секунди.

Концизен дизајн на интерфејс

Навигацијата низ комплицирани интерфејси може да биде фрустрирачка - но не со Xilsoft! Неговиот чист дизајн овозможува брзо и лесно наоѓање на она што ви треба без непотребни нередови да ви пречат.

Во заклучок:

Ако управувањето со содржина помеѓу повеќе уреди на Apple стана преголема мака само со користење на iTunes - одморете си со помош на интуитивниот дизајн на интерфејсот на XiliSoft заедно со неговите брзи брзини на пренос на датотеки што го олеснуваат од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23747

Comments:

Најпопуларни