4Media iPod to Mac Transfer for Mac

4Media iPod to Mac Transfer for Mac 5.7.13.20160914

Mac / 4Media Software Studio / 113577 / Целосни спецификации
Опис

4Media iPod to Mac Transfer for Mac е моќен и ефикасен софтвер кој ви овозможува да ја префрлите вашата музика, филмови, фотографии, е-книги, PDF датотеки, видеа снимени од уредот, СМС пораки, апликации, гласовни белешки и контакти од вашиот iPod или iPhone на вашиот Mac со леснотија. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои поседуваат iPod или iPhone и сакаат да управуваат со нивните медиумски датотеки на поудобен начин.

Со 4Media iPod to Mac Transfer за Mac, можете лесно да ги префрлите сите ваши омилени песни и плејлисти од вашиот iPod или iPhone директно на iTunes на вашиот Mac. Ова значи дека можете лесно да ги синхронизирате сите ваши медиумски датотеки на повеќе уреди без да мора рачно да ги копирате еден по еден.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да управува со повеќе iOS уреди во исто време. Ова значи дека ако имате и iPod и iPhone поврзани на вашиот компјутер истовремено, можете лесно да префрлате датотеки меѓу нив без да мора да го исклучите едниот уред за да го поврзете другиот.

Покрај неговите моќни способности за пренос на датотеки, 4Media iPod to Mac Transfer for Mac вклучува и голем број други корисни функции. На пример:

- Овој софтвер можете да го користите како резервна алатка за сите податоци на вашиот iOS уред. Ова значи дека ако нешто се случи со вашиот уред (како што е изгубен или украден), сепак ќе имате пристап до сите ваши важни податоци.

- Овој софтвер можете да го користите како создавач на рингтонови. Со само неколку кликања, можете да креирате сопствени мелодии од која било песна во вашата iTunes библиотека.

- Овој софтвер можете да го користите како менаџер за е-книги. Ако имате е-книги зачувани на вашиот уред со iOS (како што се PDF-датотеки), 4Media iPod To Mac Transfer ви олеснува да ги организирате во папки за да ви биде полесно да ги најдете подоцна.

Севкупно, 4Media iPod To Mac Transfer е одличен избор ако барате сигурна и лесна за употреба алатка која ќе ви помогне да го поедноставите управувањето со медиумските датотеки и на iPhone и на iPad подеднакво!

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 113577

Comments:

Најпопуларни