4Media DVD Ripper Ultimate SE for Mac

4Media DVD Ripper Ultimate SE for Mac 7.8.18.20160913

Mac / 4Media Software Studio / 91691 / Целосни спецификации
Опис

4Media DVD Ripper Ultimate SE за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да рипувате ДВД-а на различни видео и аудио формати. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени DVD филмови во дигитални датотеки што може да се репродуцираат на вашиот компјутер или мобилни уреди.

Овој софтвер поддржува широк опсег на видео и аудио формати, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, MP4, H.264/AVC, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, VOB и ASF за видео; и MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3 и OGG за аудио. Дополнително, поддржува и HD видео формати како што се HD AVI видео (*.avi), HD MPEG-4 видео (*.mp4), HD MPEG-2 видео (*.mpg), HD H.264/MPEG-4 AVC видео (*.mp4) итн.

Една од најдобрите карактеристики на 4Media DVD Ripper Ultimate SE е неговата способност да отсекува делови од ДВД филмот. Ова значи дека можете да изберете одредени делови од филмот што сакате да ги задржите или отфрлите. Можете исто така да го поделите филмот на повеќе сегменти доколку е потребно.

Друга одлична карактеристика е способноста да се спојат повеќе клипови во една датотека. Ова го олеснува создавањето на една датотека од различни делови на истиот филм или дури и од различни филмови целосно.

Функцијата за сечење ви овозможува да ги отстраните несаканите црни ленти околу рабовите на вашите видеа, така што тие совршено се вклопуваат на вашиот екран без никакво изобличување или губење на квалитетот.

Додавањето водени жигови е уште една корисна карактеристика понудена од овој софтвер која ви овозможува да додавате текст или слика воден печат на вашите видеа за да не можат да се копираат без дозвола.

Можете исто така да додавате звучни записи од други извори, како што се музички ЦД-а или преземени музички датотеки на вашите видеа со леснотија користејќи ја вградената алатка за уредување аудио во овој софтвер што им овозможува на корисниците да ги приспособат нивоата на јачина на звук, како и да применуваат различни ефекти како што се бледнее/излез итн.

Преодните ефекти се уште една одлична карактеристика понудена од 4Media DVD Ripper Ultimate SE која им овозможува на корисниците да избираат од различни ефекти на транзиција, како што се бледнее во/излез итн., кога се префрлаат помеѓу различни клипови во рамките на нивната временска рамка на проектот.

Опцијата за преференци за ефект им овозможува на корисниците да избираат од неколку претходно поставени опции како што се прилагодувањата на осветленоста/контрастот/заситеноста итн., што го прави лесен за секого без оглед на нивото на нивното искуство со алатките за уредување како овие!

Со напредната технолошка поддршка на 4Media DVD Ripper Ultimate SE за Mac, овозможува рипување на ДВД директно на iPod/iPhone/iPads/PSP без да се бара дополнителен процес на конверзија!

Генерално, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за конвертирање на ДВД-а, тогаш не гледајте подалеку од 4Media DVD Ripper Ultimate SE!

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2016-09-26
Датум на додавање 2016-09-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.8.18.20160913
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 91691

Comments:

Најпопуларни