7thShare Mac Any DVD Ripper for Mac

7thShare Mac Any DVD Ripper for Mac 3.3.8

Опис

7thShare Mac Any DVD Ripper за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да рипувате ДВД-филмови на кој било видео формат на вашиот Mac. Со овој софтвер, можете лесно да уживате во омилените DVD филмови на вашиот iPhoneSE, iPhone 6s/6s plus, iPad Air, iPad mini 4/3/2, iPod Nano 7, Galaxy S7 и многу други уреди.

Овој софтвер е дизајниран да биде лесен за користење и лесен за употреба. Има едноставен интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го користите овој софтвер.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да рипува ДВД филмови на кој било формат на видео како што се MP4, MOV, M4V, AVI, WMV, FLV и MKV. Ова значи дека можете лесно да ги гледате вашите омилени DVD филмови на кој било уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Покрај преклопувањето на ДВД-а во видео формати, овој софтвер ви овозможува и конвертирање на ДВД-а во аудио формати како што се MP3, FLAC WAV WMA AAC ALAC AC3 и повеќе. Ова значи дека можете да извлечете аудио датотеки од вашите омилени ДВД-а и да ги слушате на кој било уред.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да конвертира ДВД-а во видеа со HD 1080p како TS HD MP4 HD AVI HD MOV HD ASF HD H.264/MPEG-4 AVC и повеќе. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетни видеа со совршени ефекти на сликата откако ќе ги искинете вашите ДВД-а.

Карактеристиките за уредување на овој софтвер се исто така импресивни. Можете да го прилагодите видео ефектот со поставување параметри како што се заситеноста на осветленоста на контрастот и јачината на звукот. Дополнително, можете да ги менувате поставките на профилот, како што се Каналите за брзина на слики со резолуција на видео бит-стапки итн., да ги скратите деловите од спојувањето на видео клиповите заедно, исечете рамки да додавате водени жигови на текст или слики итн., сето тоа на едно место!

Генерално, ако барате сигурен начин за рипување на ДВД-а на различни уреди, тогаш не гледајте подалеку од 7thShare Mac Any DVD Ripper!

Целосни спецификации
Издавач 7thShare
Страница на издавачи http://7thshare.com/
Датум на издавање 2016-10-11
Датум на додавање 2016-10-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 3.3.8
Барања за ОС Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, macOSX (deprecated), Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 87

Comments:

Најпопуларни