Market Junkie for Mac

Market Junkie for Mac 2.0

Опис

Market Junkie за Mac е софтвер за продуктивност кој ви помага лесно да управувате со вашето портфолио на акции. Со неговиот интуитивен интерфејс, интегрираното пребарување на акции и графикони (интраден и долгогодишен), можете да останете на врвот на вашите инвестиции и да донесувате информирани одлуки.

Софтверот е дизајниран да го поедностави процесот на управување со вашите акции. Можете лесно да додавате или отстранувате акции од вашето портфолио, да ги гледате нивните перформанси со текот на времето и да ја следите нивната моментална вредност. Функцијата за интегрирано пребарување на акции ви овозможува брзо да најдете информации за која било компанија или акции за кои сте заинтересирани.

Една од најистакнатите карактеристики на Market Junkie се нејзините графикони. Софтверот обезбедува и интрадневни и долгогодишни графикони, кои ви овозможуваат да видите како одредена акција се покажала во различни временски периоди. Оваа информација може да биде непроценлива кога се донесуваат одлуки за инвестирање.

Покрај овие основни карактеристики, Market Junkie нуди и про-услуги кои обезбедуваат пристап до дополнителни информации за компании, валути и настани на пазарот. Ова вклучува написи од вести, финансиски извештаи, оценки на аналитичарите, податоци за тргување од инсајдери и многу повеќе.

Market Junkie 2.0 е целосно редизајниран од основата со сосема нов интерфејс што го олеснува следењето на берзата и вашите инвестиции. Новиот дизајн е поелегантен и помодерен од кога било досега, но сепак ја задржува целата функционалност што на прво место го направи Market Junkie толку популарен.

Без разлика дали сте искусен инвеститор или штотуку почнувате во светот на акциите, Market Junkie за Mac е суштинска алатка за секој кој сака ефикасно да управува со своето портфолио. Со својот интуитивен интерфејс, моќни алатки за цртање графикони и пристап до дополнителни информации преку Pro Services – овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата инвестициска игра на нови височини!

Клучни карактеристики:

1) Интуитивно управување: Лесно додавајте или отстранувајте акции од вашето портфолио

2) Интегрирано пребарување на акции: Брзо најдете информации за која било компанија или акции

3) Интрадневни и долгогодишни графикони: Погледнете како одредена акција се покажала во различни временски периоди

4) Про услуги: Пристапете до дополнителни информации за компании, валути и настани на пазарот.

5) Редизајниран интерфејс: Поелегантен и помодерен дизајн

Придобивки:

1) Останете на врвот на вашите инвестиции

2) Донесувајте информирани одлуки

3) Поедноставување на процесот на управување

4) Пристап до дополнителни информации

5) Кориснички интерфејс

Заклучок:

Севкупно, Make junkie за Mac е едношалтерско решение за управување со сите аспекти поврзани со инвестициите. Неговиот кориснички интерфејс, интегрираната функција за пребарување, интердневната и долгогодишната графикона заедно со професионалните услуги го прават да се издвојува меѓу другите софтвери за продуктивност. Со овој софтвер, може да останете во тек со најновите трендови на пазарот, донесувајќи информирани одлуки врз основа на податоци во реално време. Значи, ако сакате искуство во управувањето без проблеми, тогаш Maket junkie треба да биде на листата со врвни приоритети!

Целосни спецификации
Издавач dev.LUX GbR
Страница на издавачи http://dev-lux.com
Датум на издавање 2016-10-24
Датум на додавање 2016-10-23
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни