FileChute for Mac

FileChute for Mac 4.6.2

Mac / Yellow Mug Software / 6978 / Целосни спецификации
Опис

FileChute за Mac: Крајното решение за испраќање големи датотеки

Испраќањето големи датотеки преку е-пошта може да биде вистинска болка. Без разлика дали се обидувате да испраќате фотографии, видеа или други големи датотеки со висока резолуција, ограничувањата на прилозите за е-пошта може да го отежнат пренесувањето на вашата порака. За среќа, постои решение: FileChute за Mac.

FileChute е интернет софтвер кој го олеснува испраќањето на големи датотеки без да се грижите за отскокнување на е-поштата или преплавување на поштенското сандаче на примачот. Со FileChute, сè што треба да направите е да ги фрлите вашите датотеки во каналот и да ја залепите врската (URL) во вашата е-пошта. Тоа е толку едноставно!

Но, FileChute не е само за испраќање поединечни датотеки. Исто така, ви овозможува да испраќате повеќе датотеки во еден чекор, па дури и цели папки во еден чекор. Ова го прави идеален за секој кој треба редовно да споделува многу податоци со други.

Една од најдобрите работи за FileChute е неговата леснотија на користење. Поставувањето на софтверот на вашиот Mac е исклучително едноставно и не бара никаква техничка експертиза. Откако ќе се инсталира, ќе можете веднаш да започнете да испраќате големи датотеки.

Покрај неговиот кориснички интерфејс, FileChute нуди и напредни безбедносни карактеристики како шифрирање (само dmg). Ова осигурува дека вашите податоци остануваат безбедни и безбедни во секое време.

Но, што ако немате пристап до WebDAV или FTP-пристапен веб-сервер? Нема проблем! FileChute поддржува и други веб-сервери, што го прави доволно разновиден за секоја ситуација.

Генерално, ако сте уморни да се борите со прилозите за е-пошта и сакате лесен начин за безбедно и ефикасно испраќање големи датотеки, тогаш не гледајте подалеку од FileChute за Mac. Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот дигитален арсенал!

Целосни спецификации
Издавач Yellow Mug Software
Страница на издавачи http://www.yellowmug.com/
Датум на издавање 2016-10-24
Датум на додавање 2016-10-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 4.6.2
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6978

Comments:

Најпопуларни