LINE for Mac

LINE for Mac 6.3.1

Mac / NAVER Japan Corporation / 751 / Целосни спецификации
Опис

LINE за Mac е апликација за комуникација што го зафати светот. Со преку 600 милиони корисници ширум светот, LINE стана една од најпопуларните апликации за пораки достапни денес. Достапно е на повеќе платформи, вклучувајќи iOS, Android, Windows и Mac.

Апликацијата за прв пат беше лансирана во Јапонија во 2011 година и брзо се здоби со популарност поради нејзините уникатни карактеристики и корисничкиот интерфејс. Оттогаш, таа се прошири во други земји и сега е рангирана на прво место во продавниците за апликации во 52 земји.

Една од клучните карактеристики на LINE е неговата способност да остварува бесплатни гласовни повици и да испраќа пораки во секое време и каде било. Ова го прави идеален избор за луѓе кои сакаат да останат поврзани со своите пријатели и семејството без да се грижат за скапите телефонски сметки.

Покрај бесплатните гласовни повици и пораки, LINE нуди и низа други функции што го прават да се издвојува од другите апликации за комуникација. На пример:

Налепници: LINE нуди широк избор на налепници што може да се користат во разговори. Овие налепници не само што се забавни, туку и им помагаат на корисниците подобро да се изразат.

Групни разговори: Корисниците можат да креираат групи со најмногу 500 членови и да разговараат со нив одеднаш. Оваа функција е особено корисна за бизниси или организации кои треба да комуницираат со големи групи луѓе.

Времеплов: Функцијата Timeline им овозможува на корисниците да споделуваат ажурирања со своите пријатели или следбеници. Ова може да вклучува фотографии, видеа или текстуални објави.

Игри: LINE нуди и низа игри што може да се играат во самата апликација. Овие игри не се само забавни, туку и им помагаат на корисниците да се поврзат со своите пријатели преку пријателска конкуренција.

Генерално, LINE за Mac е одлична апликација за комуникација која нуди низа функции дизајнирани да ве одржуваат поврзани со вашите најблиски без разлика каде се наоѓате во светот. Без разлика дали барате бесплатни гласовни повици или само сакате да користите забавни налепници во вашите разговори, LINE ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач NAVER Japan Corporation
Страница на издавачи http://www.naver.jp/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 6.3.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 751

Comments:

Најпопуларни