BVS Solitaire Collection for Mac

BVS Solitaire Collection for Mac 1.8

Mac / BVS Development Corporation / 528 / Целосни спецификации
Опис

Колекција BVS Solitaire за Mac: Крајното искуство за играње пасијанс

Дали сте љубител на игри со пасијанс? Дали уживате да поминувате часови играјќи различни варијации на оваа класична игра со карти? Ако е така, тогаш BVS Solitaire Collection за Mac е совршен софтвер за вас. Со својата огромна колекција од 499 пасијанс, од познати класични игри до оригинални, овој софтвер обезбедува бескрајни часови забава со игри.

Колекцијата BVS Solitaire ги содржи сите омилени од старите времиња како пасијанс пасијанс, руски пасијанс, четириесет крадци, хармоника, тепих, пирамида и фриќелија. Но, тоа не е сè - вклучува и многу уникатни и предизвикувачки пасијанс кои ќе ве забавуваат со часови.

Една од најдобрите работи за BVS Solitaire Collection е нејзиниот приспособлив дизајн. Можете да изберете од огромен избор на атрактивни, непречено скалабилни карти за играње, задни карти и позадини за да создадете сопствено персонализирано искуство за играње. И ако тоа не е доволно прилагодување за вас - можете дури и да ги менувате правилата на која било игра за да создадете свои уникатни варијации на пасијанс.

Но, што ако заглавите додека играте игра? Не грижете се - BVS Solitaire Collection ви се врати со својата команда Show Next Move која ви овозможува да ги испитате можните потези кога не сте сигурни што да правите следно. И ако работите сè уште не одат според планираното - користете ја функцијата за неограничено отповикување за да се вратите и да пробате друг пристап.

За да ги следите вашите перформанси и напредок во играњето пасијанс, достапни се сеопфатни комплети статистички екрани и екрани за бодување во колекцијата BVS Solitaire. На овој начин играчите можат да го следат нивниот напредок со текот на времето или да ги споредуваат резултатите со пријателите или членовите на семејството кои исто така ги играат овие игри.

Во краток преглед:

- 499 различни типови на пасијанс

- Прилагодливи опции за дизајн

- Изменете ги правилата за да создадете уникатни варијации

- Командата Show Next Move помага кога е заглавен

- Функцијата за Unlimited Undos им овозможува на играчите повеќекратни обиди да решаваат загатки

- Сеопфатен сет на статистички и екрани за бодување

Без разлика дали тоа е само брза пауза за време на работа или вечер помината во релаксација дома – BVS Solitaire Collection нуди нешто за сите што сакаат да играат игри со карти на својот Mac компјутер!

Целосни спецификации
Издавач BVS Development Corporation
Страница на издавачи https://www.bvssolitaire.com/
Датум на издавање 2016-11-04
Датум на додавање 2016-11-03
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.8
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 528

Comments:

Најпопуларни