Emailchemy for Mac

Emailchemy for Mac 13.2.3

Mac / Weird Kid Software / 9800 / Целосни спецификации
Опис

Emailchemy за Mac: Крајната алатка за конверзија на е-пошта

Дали сте уморни од тоа да бидете заклучени во одредена апликација за е-пошта бидејќи вашите стари е-пошта се зачувани во сопствен формат? Дали треба да ги префрлите вашите податоци за е-пошта од една апликација во друга, но не знаете како? Не гледајте подалеку од Emailchemy за Mac.

Emailchemy е врвна алатка за конверзија на е-пошта, способна да чита е-пошта датотеки од сопствените формати на најпопуларните апликации за е-пошта и да ги конвертира во стандардни формати што секоја апликација може да ги користи. Со Emailchemy, конечно можете да се ослободите од ограничувањата наметнати од комерцијалните формати на датотеки и да ја преземете контролата врз вашите податоци за е-пошта.

Но, тоа не е се. Покрај моќните способности за конверзија, Emailchemy вклучува и алатник со алатки за управување со е-пошта. Дали треба да ги извлечете сите адреси од старото поштенско сандаче? Користете ја алатката Address Harvester. Сакате да поделите големо поштенско сандаче на помали? Разделувачот на поштенско сандаче ве опфати. И ако треба да увезете конвертирана пошта во повеќето модерни клиенти за е-пошта, тука е вклучен дури и вграден сервер за пошта IMAP.

Со Emailchemy, никогаш нема да морате повторно да се грижите дали ќе останете заглавени со застарена или неподдржана апликација за е-пошта. Без разлика дали мигрирате помеѓу апликациите или само барате подобар начин за управување со постоечките е-пошта, Emailchemy е решението што го баравте.

Клучни карактеристики:

- Конвертира сопствени формати на датотеки: ги чита датотеките од најпопуларните апликации за е-пошта и ги претвора во стандардни формати што може да ги користи секоја апликација.

- Кутија со алатки за комунални услуги: Вклучува алатки како Address Harvester и Mailbox Splitter за управување со е-пошта.

- Вграден сервер за пошта IMAP: Овозможува лесно увоз на конвертирана пошта во повеќето современи клиенти.

- Лесен за користење интерфејс: Едноставната функционалност за влечење и спуштање го олеснува дури и за корисници кои не се технички.

- Брз и сигурен: Брзо и прецизно се справува со големи количини на податоци.

Поддржани формати:

Апликации за е-пошта:

- Apple Mail

- Кларис имејлер

- Придружба

- Еудора

- Mozilla Thunderbird

- Outlook Express/Windows Live Mail

и многу повеќе...

Формати на датотеки:

- mbox (Apple Mail)

- emlx (Apple Mail)

- dbx (Outlook Express/Windows Live Mail)

- pst (Microsoft Outlook)

- порака (Microsoft Outlook)

и многу повеќе...

Системски барања:

Операционен систем:

Mac OS X 10.7 или понова верзија

Хардвер:

Мекинтош компјутер базиран на Интел

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне ефикасно да управувате со вашите е-пошта, а истовремено ќе овозможите беспрекорна миграција помеѓу различни платформи без да изгубите важни информации помеѓу нив, тогаш не гледајте подалеку од Emailchemy! Со својот интуитивен интерфејс заедно со можностите за брзи перформанси го прават идеален избор на софтвер, без разлика дали мигрирате помеѓу различни платформи или едноставно гледате начини како најдобро ефикасно да управувате со постоечките е-пошта!

Целосни спецификации
Издавач Weird Kid Software
Страница на издавачи http://www.weirdkid.com
Датум на издавање 2016-11-16
Датум на додавање 2016-11-16
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 13.2.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9800

Comments:

Најпопуларни