Ultimate Pen for Mac

Ultimate Pen for Mac 1.6.3

Mac / Snowmint Creative Solutions / 1974 / Целосни спецификации
Опис

Ultimate Pen for Mac - Ултимативната алатка за дигитално цртање

Дали сте уморни од користење на глушец или подлога за цртање на вашиот компјутер? Дали сакате лесно да додавате прибелешки, белешки и илустрации на вашите презентации? Не гледајте подалеку од Ultimate Pen за Mac! Овој моќен софтвер за дигитални фотографии ви овозможува да нацртате што било над секоја апликација, што ја прави врвна алатка за креативни професионалци и за случајни корисници.

Со Ultimate Pen, можете лесно да додавате прибелешки и коментари на вашите презентации. Без разлика дали одржувате предавање или презентирате предлог, овој софтвер го олеснува истакнувањето на важните точки и нагласувањето на клучните идеи. Можете исто така да го користите за време на сесии за бура на идеи со колегите или кога ги разработувате проблемите во нов проект.

Една од најдобрите работи за Ultimate Pen е неговата разновидност. Работи беспрекорно со сите главни софтвери за презентација, вклучувајќи PowerPoint, Keynote и Google Slides. Можете исто така да го користите со која било друга апликација на вашиот Mac како Photoshop или Illustrator.

Интерфејсот е едноставен, но моќен. Можете да изберете од различни типови пенкала, вклучувајќи пенкала со четки, пенкала со топчиња, хајлајтери и многу повеќе. Исто така, достапни се различни бои за да можете да ги приспособите вашите цртежи според вашите преференции.

Друга одлична карактеристика на Ultimate Pen е неговата способност да снима слики од екранот брзо и лесно. Со само еден клик на копче, можете да направите скриншот од кој било дел од екранот и веднаш да започнете да цртате над него.

Ultimate Pen е совршено за секој кој сака лесна за користење алатка за дигитално цртање која работи беспрекорно со нивните постоечки апликации. Без разлика дали сте уметник кој бара нови начини за дигитално изразување или некој на кој му е потребна помош за додавање прибелешки за време на презентациите - овој софтвер има сè покриено!

Клучни карактеристики:

- Нацртајте што било над која било апликација

- Додајте прибелешки и коментари за време на презентациите

- Работи беспрекорно со сите главни софтвери за презентација

- Изберете од различни типови и бои на пенкала

- Снимајте слики од екранот брзо и лесно

Системски барања:

Ultimate Pen бара macOS 10.12 (Sierra) или понови верзии.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба алатка за дигитално цртање која работи беспрекорно во сите главни софтвери за презентација, тогаш не гледајте подалеку од Ultimate Pen! Со своите разновидни карактеристики како брзо и лесно снимање на слики од екранот, заедно со разни видови и бои на пенкала достапни; овој моќен софтвер за дигитални фотографии ќе се погрижи секој креативен професионалец да го добие она што му треба од својата работа без да има никакви проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Snowmint Creative Solutions
Страница на издавачи http://www.snowmintcs.com
Датум на издавање 2016-11-23
Датум на додавање 2016-11-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 1.6.3
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 1974

Comments:

Најпопуларни