Boingo Wi-Finder for Mac

Boingo Wi-Finder for Mac 5.8

Mac / Boingo Wireless / 1521 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано пребарување на жаришта за Wi-Fi додека сте во движење? Не гледајте подалеку од Boingo Wi-Finder за Mac. Овој моќен мрежен софтвер ви овозможува да се поврзете со бесплатни Wi-Fi и Boingo hotspots на илјадници локации ширум светот, сето тоа од удобноста на вашиот MacBook.

Со Boingo Wi-Finder, можете да уживате во функционалноста за автоматско поврзување на бесплатните жаришта, што го прави полесно од кога било да останете поврзани додека сте во движење. И со само еден клик, можете да најдете и да се поврзете со Boingo hotspots каде и да се тие.

Но, тоа не е сè - Boingo Wi-Finder нуди и низа други функции дизајнирани да ви го олеснат животот. На пример, ви овозможува да ги зачувате вашите омилени локации на жариште за да можете лесно да ги најдете повторно во иднина. Исто така, обезбедува детални информации за секое жариште, вклучувајќи ја и нејзината локација и брзината на поврзување.

Па зошто да изберете Boingo Wi-Finder наместо други опции за мрежен софтвер? За почеток, нуди неспоредлива погодност и леснотија на користење. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, поврзувањето со Wi-Fi никогаш не било поедноставно или без проблеми.

Но, можеби уште поважно, Boingo е посветена на обезбедување врвна поддршка за корисниците на секој чекор од патот. Без разлика дали имате прашања за тоа како да го користите софтверот или ви треба помош за решавање проблеми, нивниот тим е секогаш достапен и подготвен да помогне.

Значи, ако барате сигурно мрежно решение кое ќе ве одржува поврзани без разлика каде ќе ве однесе животот, не гледајте подалеку од Boingo Wi-Finder за Mac. Преземете го денес и почнете да уживате во сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Boingo Wireless
Страница на издавачи http://boingo.com
Датум на издавање 2016-11-28
Датум на додавање 2016-11-28
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 5.8
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1521

Comments:

Најпопуларни