RecBoot for Mac

RecBoot for Mac 2.2

Mac / iCloud Bypass Team / 154142 / Целосни спецификации
Опис

RecBoot за Mac – Крајното решение за поправка на вашиот iPhone или iPad

Дали сте уморни од гледање на вашиот iPhone или iPad заглавен на логото на iTunes? Дали сакате да го поправите без да ги изгубите вашите скапоцени податоци? Ако одговорот е да, тогаш RecBoot за Mac е совршено решение за вас. Овој моќен софтвер може да ви помогне да го поправите вашиот уред со само неколку кликања, без да мора да го обновите. Дополнително, ако вашето домашно копче или копчето за вклучување е скршено и треба да го ставите уредот во режим за обновување, RecBoot може да го стори тоа.

RecBoot е лесен за користење софтвер кој е дизајниран специјално за уреди со iOS. Работи со сите верзии на iOS и поддржува и iPhone и iPad. Без разлика дали имате стар iPhone 4 или нов iPhone X, RecBoot може да ви помогне да го решите секој проблем поврзан со логото на iTunes.

Како работи RecBoot?

RecBoot работи така што го става вашиот уред во режим за обновување. Режимот за обновување е специјална состојба што овозможува iTunes да комуницира со вашиот уред дури и кога не е целосно функционален. Кога вашиот уред е заглавен на логото на iTunes, тоа значи дека нешто тргна наопаку за време на процесот на ажурирање и не можеше успешно да заврши.

За да користите RecBoot, сè што треба да направите е да го поврзете уредот со вашиот Mac користејќи USB-кабел и да го стартувате софтверот. Откако ќе се стартува, кликнете на копчето „Внеси режим за обновување“ и почекајте неколку секунди додека не заврши процесот. Вашиот уред сега ќе биде во режим за обновување и подготвен за понатамошни дејства.

Ако сакате да излезете од режимот за обновување откако ќе го решите проблемот, едноставно кликнете на копчето „Излези од режимот за обновување“ во интерфејсот RecBoot.

Зошто да изберете RecBoot?

Постојат неколку причини зошто милиони корисници ширум светот избираат RecBoot наместо друг сличен софтвер:

1) Лесен за користење интерфејс: За разлика од другите комплицирани софтвери за кои е потребно техничко знаење, RecBoot има интуитивен интерфејс што секој може да го користи без мака.

2) Без загуба на податоци: со уникатната карактеристика на Recboot за поправање проблеми без враќање на загубата на податоци ја прави оваа алатка посигурна од другите достапни на интернет

3) Бесплатно: Да! Правилно прочитавте! Оваа неверојатна алатка доаѓа бесплатна што ја прави оваа алатка подостапна од другите достапни на интернет

4) Компатибилност: Работи со сите верзии на уреди со iOS, вклучително и iPhone и iPad

5) Време на брзо поправање: со својата функција за брзо поправање време, рестартирањето заштедува време, како и напор што ја прави оваа алатка поефикасна од другите достапни на интернет

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесно за користење решение за да ги поправите проблемите поврзани со логото на iTunes на iPhone или iPad, тогаш не гледајте подалеку од Recboot! Овој моќен, но едноставен софтвер ќе ви помогне брзо и ефикасно да се ослободите од секој проблем поврзан со уредите на Apple, а истовремено да ги заштитите сите податоци од губење за време на процесот на поправка. Па што се чека? Преземете сега и почнете да користите денес!

Целосни спецификации
Издавач iCloud Bypass Team
Страница на издавачи https://www.unlockboot.com/
Датум на издавање 2016-11-24
Датум на додавање 2016-11-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, macOSX (deprecated), Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 104
Вкупно преземања 154142

Comments:

Најпопуларни