iMyfone iPhone Kik Recovery for Mac

iMyfone iPhone Kik Recovery for Mac 5.0.0

Mac / iMyfone Technology / 28 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги вратите сите ваши Kik разговори, вклучувајќи видеа, фотографии и пораки кои се избришани поради различни причини како што се надградба на iOS, фабрички ресетирање, џеилбрејк или случајно бришење. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги повратат своите изгубени податоци Kik на начин без проблеми.

Со iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac, можете лесно да ги вратите изгубените или избришаните податоци на Kik од четири различни режими за обновување: режим за паметно враќање, закрепнување од режим на уред iOS, закрепнување од режим на резервна копија на iTunes и закрепнување од режим на резервна копија на iCloud. Секој од овие режими има свои уникатни карактеристики и придобивки што го прават процесот на обновување полесен и поефикасен.

Паметен режим за обновување:

Режимот Smart Recovery е најнапредната карактеристика на iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac. Темелно го скенира вашиот уред и автоматски ги открива сите достапни резервни датотеки на вашиот уред. Откако ќе ги открие резервните датотеки, ги прикажува на екранот за да можете да изберете која сакате да ја вратите.

Закрепнете од режимот на уред iOS:

Овој режим за обновување ви овозможува директно да го скенирате вашиот iOS уред и да ги вратите сите изгубени или избришани податоци на Kik без резервна датотека. Оваа функција е корисна кога нема достапна датотека за резервна копија на вашиот уред.

Закрепнете од режимот за резервна копија на iTunes:

Овој режим за обновување ви овозможува да ги извлечете сите изгубени или избришани податоци на Kik од резервната датотека на iTunes. Само треба да го поврзете вашиот уред со iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac преку USB-кабел и да ја изберете опцијата „Recover from iTunes Backup“. Софтверот автоматски ќе ги открие сите достапни резервни копии на iTunes на вашиот компјутер.

Закрепнете од режимот за резервна копија на iCloud:

Овој режим за обновување ви овозможува да ги извлечете сите изгубени или избришани податоци на Kik директно од резервната датотека на iCloud без претходно да ја вратите. Треба само да се најавите со деталите за вашата сметка на Apple ID и да ја изберете опцијата „Recover From iCloud Backup“.

Карактеристика за преглед:

iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac нуди и функција за преглед што ви овозможува да прегледате какви податоци може да се обноват пред да започнете со вистинскиот процес на обновување. На овој начин, корисниците можат селективно да изберат кои датотеки сакаат да ги вратат наместо да обноват сè одеднаш.

Карактеристика за извоз:

Откако iMyfone iPhone Kik Recovery за Mac успешно ќе ги преземе сите ваши посакувани датотеки; им дава на корисниците опција каде што можат да ги извезуваат своите обновени датотеки на нивниот компјутерски систем за да можат да ги користат подоцна кога ќе им биде потребно.

Поддржани уреди:

iMyFone го поддржува скоро секој производ на Apple што работи со IOS 7 погоре, вклучувајќи ги и iPhone (6/6 Plus/5S/5c/5/4s/4/3GS), iPad (Air/mini 2/4/mini), iPod Touches (5-та и 4-та генерација ).

Заклучок:

Како заклучок, iMyFone iPhone kIk Recovey For MAC обезбедува сигурно решение кога станува збор за враќање на важни информации како пораки, видеа, слики итн. Лесниот за користење интерфејс обезбедува дека дури и не-техничките луѓе можат ефикасно да ја користат оваа алатка. Функциите за преглед и извоз се исто така многу корисни бидејќи им овозможуваат на корисниците селективно да избираат кои датотеки сакаат да ги вратат наместо да обновуваат сè одеднаш. Оваа алатка дефинитивно треба да ја земе предвид секој што сака брзо, лесно и ефективно решение кога се справува со проблеми со загуба/бришење поврзани kIk разговори/податоци.

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-12
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 28

Comments:

Најпопуларни