iMyfone iPhone WhatsApp Recovery for Mac

iMyfone iPhone WhatsApp Recovery for Mac 5.0.0

Mac / iMyfone Technology / 78 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iPhone WhatsApp Recovery за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги вратите сите изгубени или избришани WhatsApp разговори и прилози како што се фотографии, аудио и видео датотеки на вашиот iPhone, без разлика како сте ги изгубиле. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги вратите вашите важни разговори и прилози на WhatsApp кои можеби се случајно избришани, изгубени поради надградба на iOS, фабричко ресетирање, џеилбрејк, оштетен или заклучен iPhone.

Со iMyfone iPhone WhatsApp Recovery за Mac, можете лесно да ги вратите сите типови датотеки, вклучувајќи фотографии, видеа и други прилози за пораки. Софтверот поддржува и индивидуален разговор и групен разговор што ви го олеснува враќањето на секаков вид податоци од вашиот уред. Дополнително, софтверот нуди четири режими за обновување: режим Smart Recovery кој автоматски го скенира уредот; Враќање од режимот на уред iOS кој ги обновува податоците директно од уредот; Враќање од режимот за резервна копија на iTunes кој ги повлекува податоците од датотеките за резервна копија на iTunes; и Recover from iCloud бекап режим кој вади податоци од iCloud резервните датотеки.

Една од најимпресивните карактеристики на iMyfone iPhone WhatsApp Recovery за Mac е неговата способност да ги прегледа податоците од WhatsApp што софтверот може да ги врати пред да избере кои датотеки ќе ги врати. Оваа функција осигурува дека само релевантните информации се обновуваат додека заштедува време во процесот. Понатаму, овој софтвер им овозможува на корисниците да ги извезуваат нивните постоечки или избришани пораки WhatsApp на нивниот компјутер за читање или печатење.

iMyfone iPhone WhatsApp Recovery за Mac поддржува широк спектар на уреди, вклучувајќи iPhone (6/6 Plus/5S/5c/5/4s/4/3GS), iPads (Air/mini 2/4/min) како и iPod Touch 5th уреди за генерација што работат на iOS 7 погоре.

Генерално, iMyfone iPhone WhatsApp Recovery за Mac е суштинска алатка што секој корисник треба да ја има во својот арсенал, особено ако често користи Whatsapp. Со своите напредни функции како што се повеќе режими за обновување и опции за преглед, заедно со неговиот лесен интерфејс, ја прават една од најдобрите достапни алатки за враќање на изгубените разговори Whatsapp на уредите на Apple денес!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-12
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 78

Comments:

Најпопуларни