Cross DJ Free for Mac

Cross DJ Free for Mac 3.4.0

Опис

Cross DJ Free for Mac – Врвниот бесплатен софтвер за диџеи

Дали барате професионален софтвер за диџеи што нема да ви ја скрши работата? Не гледајте подалеку од Cross DJ Free for Mac. Овој наградуван софтвер, развиен од Mixvibes во текот на 10 години, сега ви е достапен целосно бесплатно.

Со Cross DJ Free, можете интуитивно да мешате песни и да играте со ефекти, циклуси, гребење и многу повеќе. Ќе имате директен пристап до вашата iTunes библиотека и може да одговарате на темпото на вашите песни користејќи го копчето за синхронизација. Со сите професионални алатки на дофат на раката, ќе создавате мазни мешавини за неколку минути.

Дизајнот на Cross DJ Free го повторува оној на индустриски стандардни диџеи. Ќе имате пристап до бранови форми, копчиња Cue/Play/Sync, контроли на миксер, жешки знаци и многу повеќе. И ако сте заинтересирани за мешање видео, како и мешање на аудио, Cross DJ Free ве опфати - тој нуди моќни видео функции без да жртвува ниту една основна функционалност како врвен софтвер за диџеи.

Едно нешто што го издвојува Cross DJ Free од другите бесплатни опции на пазарот е неговата сигурна алатка за синхронизација и способностите за анализа на BPM. Плус, со паралелни бранови форми и прегледи на метар за синхронизација достапни директно во самиот софтверски интерфејс, лесно е визуелно да се прегледа вашата мешавина пред да се ослободи на публиката.

Па зошто да изберете Cross DJ Free пред другите опции таму? Еве само неколку причини:

- Тоа е потполно бесплатно

- Изграден е на наградуваната технологија

- Нуди можности за мешање и аудио и видео

- Нејзината алатка за синхронизација е меѓу најсигурните на пазарот

- Нејзината БПМ анализа е врвна

- Неговиот интерфејс реплицира поставка за индустриски стандард

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - испробајте го Cross DJ Free за себе денес! Без разлика дали сте искусен професионалец или штотуку ја започнувате својата кариера како музички миксер или продуцент, овој софтвер има сè што ви треба за да создадете неверојатни миксови брзо и лесно.

Целосни спецификации
Издавач Mixvibes
Страница на издавачи http://www.mixvibes.com/
Датум на издавање 2016-12-14
Датум на додавање 2016-12-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 3.4.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 28293

Comments:

Најпопуларни