Sigma Optimization Pro for Mac

Sigma Optimization Pro for Mac 1.4

Опис

Sigma Optimization Pro за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги поврзете вашите Sigma леќи со вашиот компјутер преку Sigma USB Dock. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници кои сакаат да ги приспособат своите леќи со операции како што се ажурирања на фирмверот и прилагодувања на фокусот.

Со Sigma Optimization Pro, можете лесно да го ажурирате фирмверот на вашиот објектив, што гарантира дека тој е секогаш ажуриран и функционира најдобро. Можете исто така да го прилагодите фокусот на вашиот објектив, што ви овозможува фино да ги прилагодите неговите перформанси и да го извлечете максимумот од него.

Една од клучните придобивки од користењето на Sigma Optimization Pro е тоа што ви овозможува да поврзете леќи од нови производни линии на вашиот компјутер преку SIGMA USB Dock. Ова значи дека ако неодамна сте купиле нов објектив Сигма, можете да го користите овој софтвер за да го приспособите според вашите специфични потреби.

Заменливите леќи од три производни линии (современа, уметност и спорт) се поддржани од оваа услуга за преземање. Ова значи дека без разлика каков тип на работа со фотографија или видео се занимавате, има големи шанси една или повеќе од овие линии на производи да имаат објектив што ги задоволува вашите потреби.

Sigma Optimization Pro за Mac има интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува дури и на почетниците да започнат со прилагодување на нивните леќи. Софтверот обезбедува детални инструкции за тоа како да се користи секоја функција, така што корисниците можат да донесат информирани одлуки за тоа како сакаат да ги конфигурираат нивните леќи.

Покрај тоа, Sigma Optimization Pro нуди напредни опции за прилагодување за искусни корисници кои сакаат поголема контрола врз поставките за објективот. Овие опции вклучуваат прилагодување на брзината и чувствителноста на автоматскиот фокус, поставување приспособени растојанија за фокусирање и создавање приспособени претходно поставени поставки за различни сценарија за фотографирање.

Генерално, ако барате моќна алатка која ќе ви помогне да го извлечете максимумот од вашите леќи Sigma на Mac компјутерите, тогаш не гледајте подалеку од Sigma Optimization Pro! Со својот широк опсег на функции и интуитивен кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки за секој фотограф или видеограф.

Целосни спецификации
Издавач Sigma
Страница на издавачи http://www.sigma-photo.co.jp/english/index.html
Датум на издавање 2016-12-30
Датум на додавање 2016-12-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 237

Comments:

Најпопуларни