Uploader for Instagram for Mac

Uploader for Instagram for Mac 1.5.1

Опис

Ако сте страствен корисник на Инстаграм, знаете колку е важно да ја ажурирате вашата сметка со свежа содржина. Сепак, поставувањето фотографии и видеа на Instagram од вашиот Mac може да биде проблем. Тука доаѓа Uploader за Instagram - моќен деловен софтвер кој го олеснува прикачувањето на било кој медиум на вашата сметка на Instagram.

Со Uploader за Instagram, можете лесно да објавувате фотографии и видеа директно од вашиот Mac без претходно да ги префрлите на телефонот. Ова заштедува време и напор додека се осигурува дека целата ваша содржина е квалитетна и подготвена за споделување.

Една од најдобрите работи за Uploader за Instagram е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, па дури и ако не сте упатени во технологијата, ќе можете да го користите без никакви проблеми. Сè што треба да направите е да ги повлечете и испуштите медиумските датотеки во прозорецот на апликацијата, да додадете натписи или хаштагови ако сакате и да притиснете „upload“. Тоа е толку едноставно!

Друга одлична карактеристика на Uploader за Instagram е неговата способност да ги гледа коментарите на објавите директно во апликацијата. Ова значи дека не треба да се префрлате напред-назад помеѓу различни уреди или апликации само за да видите што велат луѓето за вашите објави.

Покрај тоа, Uploader за Instagram, исто така, им овозможува на корисниците да ги закажат своите објави пред време. Оваа функција е корисна кога планирате стратегија за социјални медиуми или кога патувате низ различни временски зони.

Севкупно, Uploader за Instagram е одлична алатка за секој кој сака полесен начин за поставување медиумска содржина на сметките на социјалните медиуми на нивниот бизнис. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како што се закажување објави пред време или гледање коментари во самата апликација - овој софтвер ќе помогне да се насочат сите аспекти поврзани конкретно со управувањето со своето присуство на оваа популарна платформа!

Целосни спецификации
Издавач Zhulq
Страница на издавачи http://zhulq.livejournal.com/
Датум на издавање 2017-01-09
Датум на додавање 2017-01-08
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 7148

Comments:

Најпопуларни