Peninsula Mac Thermal Driver Zebra for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Zebra for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 1722 / Целосни спецификации
Опис

Peninsula Mac Thermal Driver Zebra за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на секој компјутер Mac OSX да печати директно на повеќето марки на термички печатачи користејќи стандардни дијалози за печатење. Овој двигател е дизајниран да биде што е можно попријатен за корисниците, што го олеснува поставувањето и користењето за секој.

Со драјверот за термички печатач Peninsula Mac OSX, можете лесно да го инсталирате и поставите печатачот за вашата апликација. Сè што треба да направите е да го приклучите печатачот и да го изберете од менито што се појавува. Услужната алатка за поставување вклучена со овој двигател го олеснува започнувањето, дури и ако никогаш претходно не сте користеле термички печатач за етикети.

Една од одличните работи за овој производ е тоа што ви овозможува да печатите етикети директно од веб-локации како што се UPS и Fedex по еднократно поставување. Ова значи дека ако треба редовно да печатите етикети за испорака или други видови етикети, овој производ може да ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да ви заштеди време.

Без разлика дали имате мал бизнис дома или работите за мали и средни претпријатија или корпорација, ако треба да печатите етикети, овој производ може да ви помогне да ви го олесни животот. Печатењето етикети со термички печатач за етикети е многу поефикасно отколку користењето инк-џет или ласерски печатач бидејќи нема вклучени касети со мастило или касети со тонер. Наместо тоа, овие печатачи користат хартија чувствителна на топлина која произведува висококвалитетни отпечатоци брзо и ефикасно.

Друга одлична карактеристика на Peninsula Mac Thermal Driver Zebra за Mac е неговата компатибилност со која било апликација на OSX, вклучувајќи апликации како FileMaker и веб-прелистувачи. Ова значи дека без разлика од каде произлегуваат вашите потреби за печатење етикети - без разлика дали тоа е од апликација како FileMaker или едноставно прелистување онлајн - овој софтвер ве покрива.

Накратко, еве неколку клучни карактеристики на Peninsula Mac Thermal Driver Zebra за Mac:

- Дозволува секој Mac OSX компјутер да печати директно на повеќето термални печатачи

- Вклучена е услужна алатка за поставување

- Може да се користи со која било апликација на OSX, вклучувајќи FileMaker и веб-прелистувачи

- Овозможува печатење директно од веб-локации како што се UPS и Fedex по еднократно поставување

- Поефикасни од инк-џет или ласерски печатачи

Генерално, ако барате лесно за користење решение за брзо и ефикасно печатење на висококвалитетни етикети на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Peninsula Mac Thermal Driver Zebra за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Peninsula Group
Страница на издавачи http://www.peninsula-group.com
Датум на издавање 2017-02-28
Датум на додавање 2017-02-27
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 2017
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања Argox Thermal Label Printer
Цена Free to try
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 1722

Comments:

Најпопуларни