Peninsula Mac Thermal Driver Intermec/Honeywell for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Intermec/Honeywell for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 135 / Целосни спецификации
Опис

Peninsula Mac Thermal Driver Intermec/Honeywell за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на секој Mac OSX компјутер да печати директно на повеќето марки на термички печатачи користејќи стандардни дијалози за печатење. Овој двигател е дизајниран да биде што е можно попријатен за корисниците, што го олеснува поставувањето и користењето за секој.

Со драјверот за термички печатач Peninsula Mac OSX, можете лесно да го инсталирате и поставите печатачот за вашата апликација. Сè што треба да направите е да го приклучите печатачот и да го изберете од менито што се појавува. Услужната алатка за поставување вклучена со овој двигател го олеснува започнувањето, дури и ако никогаш претходно не сте користеле термички печатач за етикети.

Печатењето етикети со термички печатач за етикети е многу поефикасно од користењето инк-џет или ласерски печатач. Со овој двигател, можете да печатите етикети од која било апликација на OSX, вклучувајќи апликации како FileMaker и веб-прелистувачи. Ова значи дека етикетите може да се печатат насекаде, во секое време.

Без разлика дали имате мал бизнис дома или работите за оддел за мали и средни претпријатија или корпорации што треба редовно да печати етикети, овој производ може да ви помогне да го насочите вашиот процес на етикетирање. Веќе нема потреба да се грижите за губење време за печатење листови со етикети на инк-џет или ласерски печатач – едноставно поврзете го вашиот термички печатач за етикети и започнете со печатење висококвалитетни етикети веднаш.

Една од најдобрите работи за Peninsula Mac Thermal Driver Intermec/Honeywell за Mac е неговата компатибилност со повеќето марки на термални печатачи достапни на пазарот денес. Ова значи дека без разлика каков тип на термички печатач за етикети поседувате – без разлика дали е модел Intermec или Honeywell – овој драјвер ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на оваа софтверска алатка е нејзината способност да им овозможи на корисниците да печатат директно од веб-локации како што се UPS и Fedex по еднократното поставување. Ова значи дека ако често испраќате пакети преку веб-локациите на овие превозници, печатењето на етикети за испорака ќе биде полесно од кога било досега.

Накратко, ако барате сигурно и лесно решение за печатење висококвалитетни етикети на вашиот Mac компјутер со помош на термички печатач за етикети, тогаш не гледајте подалеку од Peninsula Mac Thermal Driver Intermec/Honeywell за Mac! Со своите функции за лесни за користење и компатибилност со повеќето марки на печатачи достапни денес, оваа софтверска алатка ќе ви помогне да го рационализирате процесот на етикетирање додека долгорочно ќе заштеди време и пари!

Целосни спецификации
Издавач Peninsula Group
Страница на издавачи http://www.peninsula-group.com
Датум на издавање 2017-03-06
Датум на додавање 2017-03-06
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 2017
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања Intermec/Honeywell Thermal Label Printer
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 135

Comments:

Најпопуларни