Peninsula Mac Thermal Driver Argox for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Argox for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 130 / Целосни спецификации
Опис

The Peninsula Mac Thermal Driver Argox for Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на секој компјутер Mac OSX да печати директно на повеќето марки на термички печатачи користејќи стандардни дијалози за печатење. Овој двигател е дизајниран да биде што е можно попријатен за корисниците, што го олеснува поставувањето и користењето за секој.

Со драјверот за термички печатач Peninsula Mac OSX, можете лесно да го инсталирате и поставите печатачот за вашата апликација. Сè што треба да направите е да го вклучите печатачот и да го изберете вашиот печатач од менито што се појавува. Можете дури и да печатите директно од веб-локации како што се UPS и Fedex по еднократното поставување.

Без разлика дали имате мал бизнис во домот, работите за мали и средни претпријатија или дури и во оддел во корпорација, ако треба да печатите етикети, овој производ може да ви помогне. Печатењето етикети со термички печатач за етикети е многу поефикасно од инк-џет или ласер. Можете да печатите од која било апликација на OSX, вклучувајќи апликации како FileMaker и веб-прелистувачи. Така, етикетите може да се печатат насекаде, во секое време.

Една од клучните придобивки од користењето на оваа софтверска алатка е тоа што им овозможува на корисниците да заштедат време со печатење на етикети брзо и ефикасно без да мора рачно да внесуваат податоци во секоја етикета поединечно. Ова значи дека бизнисите од сите големини можат да имаат корист од зголемената продуктивност додека ги намалуваат трошоците поврзани со физичката работа.

Друга одлична карактеристика на оваа софтверска алатка е нејзината компатибилност со повеќето марки на термички печатачи достапни на пазарот денес. Ова значи дека корисниците не треба да се грижат за купување на нов хардвер само затоа што сакаат да го користат овој драјвер - тој работи беспрекорно со повеќето постоечка опрема.

Покрај тоа, оваа софтверска алатка нуди одлични опции за поддршка за корисници кои може да наидат на проблеми при инсталацијата или употребата. Тимот зад Peninsula Mac Thermal Driver Argox for Mac обезбедува сеопфатна документација на интернет заедно со поддршка за е-пошта, така што корисниците секогаш имаат пристап до помош кога им е потребна.

Генерално, ако барате лесно за користење решение кое ќе ви овозможи брзо и ефикасно да печатите висококвалитетни етикети на вашиот Mac OSX компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Peninsula Mac Thermal Driver Argox за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Peninsula Group
Страница на издавачи http://www.peninsula-group.com
Датум на издавање 2017-03-06
Датум на додавање 2017-03-06
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 2017
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања Argox Thermal Label Printer
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 130

Comments:

Најпопуларни