Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 49 / Целосни спецификации
Опис

The Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на секој компјутер Mac OSX да печати директно на повеќето марки на термички печатачи користејќи стандардни дијалози за печатење. Овој двигател е дизајниран да биде што е можно попријатен за корисниците, што го олеснува поставувањето и користењето за секој.

Ако барате начин да печатите етикети брзо и ефикасно, Peninsula Mac Thermal Driver е совршено решение. Без разлика дали имате мал бизнис дома, работите за мали и средни претпријатија или дури и во оддел во корпорација, овој производ може да ви помогне да го насочите процесот на печатење на етикети.

Печатењето етикети со термички печатач за етикети е многу поефикасно од користењето инк-џет или ласерски печатач. Со Peninsula Mac Thermal Driver, можете да печатите од која било апликација на OSX, вклучувајќи апликации како FileMaker и веб-прелистувачи. Ова значи дека етикетите може да се печатат насекаде, во секое време.

Една од најдобрите работи за овој драјвер е колку е лесно да се постави. Вклучената алатка за поставување автоматски го инсталира и поставува печатачот за вашата апликација. Сè што треба да направите е да го приклучите вашиот печатач и да го изберете од менито што се појавува.

Штом вашиот печатач ќе се постави со Peninsula Mac Thermal Driver, ќе можете да печатите директно од веб-локации како UPS и Fedex по само еднократно поставување. Ова го прави неверојатно погодно ако треба редовно да испраќате пакети.

Драјверот исто така поддржува повеќе печатачи истовремено, така што ако имате повеќе од еден печатач за термички етикети поврзани на вашиот компјутер; сите тие ќе работат беспрекорно заедно без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на овој драјвер е неговата компатибилност со повеќето марки на термички печатачи достапни на денешниот пазар. Значи, без разлика дали имате постар модел или еден од најновите модели достапни на пазарот денес; големи се шансите овој возач да работи совршено со сите нив!

Генерално, ако барате ефикасен начин за печатење етикети на вашиот Mac OSX компјутер без никакви проблеми со компатибилноста или комплицирани поставки; тогаш не гледајте подалеку од Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac!

Целосни спецификации
Издавач Peninsula Group
Страница на издавачи http://www.peninsula-group.com
Датум на издавање 2017-03-06
Датум на додавање 2017-03-06
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 2017
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања Datamax Thermal Label Printer
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 49

Comments:

Најпопуларни