Wondershare MobileTrans for Mac

Wondershare MobileTrans for Mac 3.8.1

Mac / Wondershare Software / 5610 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare MobileTrans for Mac е моќен десктоп софтвер кој ви овозможува селективно да пренесувате податоци помеѓу телефони. Тоа е најдобрата алатка за пренос на контакти, фотографии, апликации, песни, пораки, видеа и повеќе помеѓу уредите iPhone и Android. Со MobileTrans, можете лесно да направите резервна копија и да ги обновите податоците на вашиот телефон безбедно и целосно.

Една од најистакнатите карактеристики на MobileTrans е неговата способност да пренесува податоци за социјалните апликации како што е историјата на разговори на WhatsApp помеѓу различни оперативни системи како што се iPhone и Android. Ова значи дека можете лесно да се префрлате од еден телефон на друг без да изгубите важни информации.

Клучни карактеристики:

1. Селективно пренесувајте податоци помеѓу телефони

MobileTrans го олеснува преносот на сите видови податоци помеѓу уредите со iOS и Android. Можете да ги изберете специфичните датотеки или папки што сакате да ги префрлите од еден уред на друг со само неколку кликања.

2. WhatsApp трансфер, резервна копија и обновување

Со MobileTrans, пренесувањето на историјата на разговор на WhatsApp од еден телефон на друг никогаш не било полесно. Без разлика дали се префрлате од iPhone на уред со Android или обратно, потребно е само еден клик.

MobileTrans исто така ви овозможува да направите резервна копија од вашите податоци на WhatsApp на вашиот компјутер за да можете подоцна да ги вратите доколку е потребно.

3. Бекап од телефон на компјутер

Правењето резервна копија на вашиот уред со iOS или Android никогаш не било полесно благодарение на интуитивниот интерфејс на MobileTrans. Не ви требаат iTunes или iCloud - едноставно поврзете го уредот со компјутерот и изберете го типот на податоци што сакате да ги направите.

4.Врати резервна копија на мобилни уреди

Секогаш кога правите резервна копија на вашиот iPhone или Android со MobileTrans, враќањето на резервните податоци на вашиот телефон е едноставно - без препишување на постоечки датотеки на него! Дополнително, ако претходно сте правеле резервни копии со користење на iTunes, тогаш овој софтвер ќе ви овозможи враќање на резервните копии директно и на уредите со Android!

Севкупно, мобилниот транс за Mac на Wondershare им нуди на корисниците лесно за користење решение за пренесување на нивните важни датотеки низ различни платформи, додека ги чува безбедни во случај нешто да тргне наопаку за време на трансферите!

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2022-07-29
Датум на додавање 2022-07-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.8.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5610

Comments:

Најпопуларни