Android File Transfer for Mac

Android File Transfer for Mac 1.0

Опис

Android File Transfer за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки помеѓу вашиот уред со Android и компјутерот Mac. Овој софтвер е дизајниран специјално за Mac OS X 10.7 и понови, и бара уред со Android што работи со Android 3.0 или понова верзија.

Со Android File Transfer, можете лесно да преместувате датотеки од вашиот уред со Android на вашиот Mac компјутер или обратно со помош на USB-кабел. Овој софтвер обезбедува едноставен и интуитивен интерфејс што го прави преносот на датотеки брз и лесен.

За да започнете со Android File Transfer, едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот Mac компјутер. Откако ќе се инсталира, поврзете го вашиот уред со Android со компјутерот користејќи USB-кабел. Првиот пат кога ќе го поврзете вашиот уред, ќе треба да го отклучите и да изберете „Transfer files“ од известувањето „USB for...“ на вашиот уред.

Откако ќе се поврзете, на вашиот компјутер ќе се отвори прозорец за пренос на датотеки со Android каде што можете да влечете датотеки помеѓу уредите. Можете да префрлувате фотографии, видеа, музички датотеки, документи или кој било друг тип на датотеки брзо и лесно.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да се справува со големи преноси на датотеки без никакви проблеми. Без разлика дали префрлате големи видео-датотеки или повеќе фотографии одеднаш, овој софтвер гарантира дека сите податоци се пренесуваат непречено без губење на квалитетот.

Друга одлична карактеристика на оваа помошна алатка е нејзината компатибилност со различни видови уреди за складирање, како што се SD-картички или надворешни хард дискови поврзани со телефон со Android преку OTG кабел, што им олеснува на корисниците кои имаат ограничен внатрешен простор за складирање на нивните телефони.

Севкупно, ако барате сигурен начин за пренос на датотеки помеѓу вашиот Android телефон/таблет и Mac компјутери, тогаш не гледајте подалеку од моќната, но едноставна алатка за користење - Android File Transfer за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Google
Страница на издавачи http://www.google.com/
Датум на издавање 2017-03-22
Датум на додавање 2017-03-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 39
Вкупно преземања 85434

Comments:

Најпопуларни