Endurance Antivirus Scan for Mac

Endurance Antivirus Scan for Mac 1.15

Опис

Endurance Antivirus Scan for Mac е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од малициозен софтвер, вируси и други онлајн закани. Со својот напреден мотор за скенирање и дневни ажурирања, оваа антивирусна апликација гарантира дека вашиот систем останува заштитен од најновите закани.

Без разлика дали го користите вашиот Mac за лични или професионални цели, важно е да го заштитите од злонамерни напади. Endurance Antivirus Scan нуди низа функции кои ви помагаат да ги заштитите вашите податоци и да спречите неовластен пристап до вашиот систем.

Една од клучните придобивки од користењето на Endurance Antivirus Scan е неговиот мотор за темелно скенирање. Овој софтвер темелно ги скенира сите ваши датотеки и папки од вашиот систем, осигурувајќи дека ниту еден малициозен софтвер или вирус не остануваат неоткриени. Всушност, моторот за скенирање ги помина сите тест-датотеки на EICAR и детектира над 4 милиони малициозен софтвер.

Покрај моќните способности за скенирање, Endurance Antivirus Scan нуди и брзи сервери за огледало за најновите ажурирања. Ова значи дека можете да останете ажурирани со најновите безбедносни закрпи и да се заштитите од нови закани кога ќе се појават.

Друга одлична карактеристика на оваа антивирусна апликација е нејзиниот кориснички интерфејс. Софтверот е лесен за инсталирање и користење, дури и ако не сте познавачи на технологијата. Можете да ги приспособите поставките според вашите желби и да закажувате редовни скенирања во погодно време.

Endurance Antivirus Scan, исто така, обезбедува заштита во реално време од закани преку Интернет, како што се измами со фишинг, напади на шпионски софтвер и злонамерни веб-локации. Ги блокира сомнителните URL-адреси пред да можат да му наштетат на вашиот систем или да украдат чувствителни информации.

Ако сте загрижени за проблемите со приватноста на платформите за социјални медиуми или други веб-локации, Endurance Antivirus Scan ве опфати и вас! Вклучува скенер за приватност кој проверува потенцијални пропусти во популарните апликации како Facebook и Twitter.

Генерално, Endurance Antivirus Scan е одличен избор за секој кој бара сигурен безбедносен софтвер за нивните Mac компјутери. Неговите напредни функции обезбедуваат максимална заштита од сите видови онлајн закани, додека работите се доволно едноставни дури и за почетниците ефикасно да ги користат!

Целосни спецификации
Издавач Edelweiss
Страница на издавачи http://endurance-av.com
Датум на издавање 2017-03-22
Датум на додавање 2017-03-22
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 1.15
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 183

Comments:

Најпопуларни