Bongiovi Digital Power Station for Mac

Bongiovi Digital Power Station for Mac 2.1.0.8

Mac / Bongiovi Acoustics / 26241 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од слушање музика или гледање филмови на вашиот Mac и чувствувате дека нешто недостасува? Дали сакате да постои начин да го подобрите аудио квалитетот на вашите омилени медиуми? Не гледајте подалеку од приклучокот Bongiovi Digital Power Station (DPS) за Mac.

Bongiovi DPS Plug-In е револуционерен аудио засилувач кој го менува начинот на слушање звук, без разлика дали се работи за вашата омилена музика, филмови, интернет комуникација, видео стриминг или игри. Овој софтвер „се приклучува“ на звучниот систем на вашиот компјутер, така што целиот звук од која било апликација на вашиот Mac ќе ги добие звучните придобивки од технологијата DPS.

Она што го издвојува DPS од другите аудио засилувачи е неговата патентирана технологија Digital Power Station. Оваа технологија повторно го совладува целиот звук на Mac во реално време, обезбедувајќи поизвонредно и подинамично слушање. Со DPS, ќе слушнете детали во вашата музика и филмови што никогаш претходно не сте ги забележале.

Но, тоа не е сè - со Bongiovi DPS Plug-in за Mac, имате целосна контрола врз тоа како звучи вашето аудио. Софтверот доаѓа со библиотека со аудио профили дизајнирани специјално за различни типови медиуми (како рок музика или акциони филмови), за да можете да го изберете профилот што најмногу одговара на она што го слушате. Дополнително, има нова функција DPS Equalizer и Volume Booster која им овозможува на корисниците уште повеќе да го приспособат својот звук.

Едно нешто што многу луѓе не го земаат предвид кога користат слушалки или звучници е колку гласно всушност слушаат. Долготрајната изложеност на високи нивоа на јачина на звук може да предизвика оштетување на слухот со текот на времето - но со DPS H.E.A.R., ова веќе не е проблем. H.E.A.R е кратенка за Headphone Environment Amplification Ratio и обезбедува задоволувачко искуство на слушање на поздрави нивоа на јачина на звук со засилување на специфични фреквенции додека ги намалува другите.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе го подобри секој аспект од вашиот дигитален живот на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од приклучокот за дигитална електрична станица Bongiovi (DPS)!

Целосни спецификации
Издавач Bongiovi Acoustics
Страница на издавачи http://bongioviacoustics.com
Датум на издавање 2017-04-10
Датум на додавање 2017-04-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 2.1.0.8
Барања за ОС Mac OS X 10.10/10.11
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 26241

Comments:

Најпопуларни