Keep Talking and Nobody Explodes for Mac

Keep Talking and Nobody Explodes for Mac 1.0

Mac / Steel Crate Games / 2054 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате возбудлива и предизвикувачка игра која ќе ги тестира вашите комуникациски вештини и ќе ги стави на тест вашите пријателства? Не гледајте подалеку од Keep Talking and Nobody Explodes, врвната игра за уништување бомби за виртуелна реалност за Mac.

Во оваа интензивна игра со повеќе играчи, еден играч е заробен во виртуелна просторија со темпирана бомба што мора да ја деактивира. Уловот? Останатите играчи се „Експертите“ кои мора да дадат инструкции за деактивирање на бомбата со дешифрирање на информациите што се наоѓаат во прирачникот за деактивирање на бомбите. Но, еве каде станува незгодно - експертите не можат да ја видат бомбата, па секој ќе треба да зборува - брзо.

Со предизвикувачки загатки кои ќе ги доведат вашите комуникациски вештини до нивните граници, Keep Talking and Nobody Explodes е адреналинско искуство кое ќе ве држи на работ од почеток до крај. И со процедурално генерирани загатки, секој круг е различен, што гарантира дека никогаш нема да ви биде здодевно.

Но, она што навистина ги издвојува Keep Talking и Nobody Explodes е неговиот локален режим на забава со повеќе играчи. Оваа функција ви овозможува да искусите VR со сите ваши пријатели одеднаш - нема потреба од повеќе копии од играта! Ако можете да разговарате со деактиваторот на бомбите, тогаш можете да бидете нивни експерт. Обидете се да ја користите вашата омилена услуга за говорен разговор и да играте од далечина за уште поголема забава!

Па зошто да чекаме? Преземете Keep Talking and Nobody Explodes денес на Mac и искусете една од највозбудливите игри достапни на која било платформа!

Целосни спецификации
Издавач Steel Crate Games
Страница на издавачи http://www.keeptalkinggame.com
Датум на издавање 2017-06-09
Датум на додавање 2017-06-09
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 2054

Comments:

Најпопуларни