The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition for Mac

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition for Mac 1.1.1

Mac / CD PROJEKT RED / 151 / Целосни спецификации
Опис

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition за Mac е игра која ќе ве однесе на епско патување низ свет исполнет со опасност, интрига и магија. Како Гералт од Ривија, вештерка, ќе имате задача да ги следите и убивате чудовиштата кои ја загрозуваат безбедноста на луѓето околу вас. Но, ова не е обична игра - вашите избори навистина се важни овде. Секоја одлука што ќе ја донесете ќе има последици што ќе влијаат на судбината на поединци, заедници и цели кралства.

Оваа игра е една од најубавите игри што некогаш се појавиле на Mac. Графиките се неверојатно убави и неверојатно детални. Ќе се чувствувате како навистина да сте таму во овој богато замислен свет полн со бујни шуми, темни пештери и раздвижени градови.

Но, не се работи само за изгледот - The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition за Mac има длабока механика за игра која ќе ве држи ангажирани со часови. Ќе треба да ги искористите сите ваши вештини како вештерка за да преживеете во овој опасен свет. Борбата е брза и предизвикувачка - секоја борба се чувствува како борба за живот или смрт против моќните непријатели.

Покрај борбата, има и многу загатки за решавање и потраги за завршување. Ќе треба да ја искористите вашата мудрост како и вашата мускулатура ако сакате да успеете во оваа игра.

Едно нешто што го издвојува The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition за Mac од другите игри е неговиот фокус на раскажување приказни. Ова не е само безумен хак-и-коса фестивал - има сложена заплет полн со пресврти што ќе ве натера да погодувате до самиот крај.

Додека Гералт тргнува во својата потрага да го исчисти своето име откако е обвинет за убиство на крал, тој се наоѓа себеси вовлечен во мрежа од шеми, лаги и политички интриги. На патот тој ќе наиде на секакви интересни ликови - некои пријателски, некои не толку - кои ќе му помогнат или ќе го попречат во неговата потрага.

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition за Mac се одвива во свет каде што луѓето не се секогаш добри момци. Всушност, понекогаш тие се целосно злобни! Ова додава дополнителен слој на сложеност на приказната бидејќи Гералт мора да се движи низ овие предавнички води додека се обидува самиот да не се фати во нив.

Севкупно, The Witcher 2: Assassins Of Kings Enhanced Edition For Mac е неверојатна игра која нуди по нешто за секого – без разлика дали се работи за борба преполна со акција или длабоко раскажување приказни – сигурно ќе биде едно беспрекорно возење!

Целосни спецификации
Издавач CD PROJEKT RED
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-09
Датум на додавање 2017-06-09
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања OS X 10.8 or later
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 151

Comments:

Најпопуларни