Progressive Downloader for Mac

Progressive Downloader for Mac 2.10

Опис

Прогресивен преземач за Mac: Крајниот менаџер за преземање

Дали сте уморни од бавните брзини на преземање и нецелосни преземања? Дали сакате да извлечете максимум од вашата интернет конекција? Не гледајте подалеку од Progressive Downloader за Mac, врвниот менаџер за преземања што ќе го револуционизира начинот на преземање датотеки.

Progressive Downloader е моќна алатка која ви овозможува да ги преземате вашите преземања што е можно побрзо со користење на целата ширина на вашата интернет конекција. Со своите напредни алгоритми и можности за преземање со повеќе нишки, Progressive Downloader може значително да ја зголеми брзината на преземање и да гарантира дека вашите датотеки се преземаат брзо и ефикасно.

Но, што го издвојува Progressive Downloader од другите менаџери за преземање на пазарот? За почеток, нуди беспрекорна интеграција со сите главни веб-прелистувачи. Со инсталирање на Interceptor, можете лесно да го интегрирате Progressive Downloader со вашиот омилен прелистувач и да започнете да преземате датотеки со само неколку кликања.

Откако ќе се инсталира, едноставно дозволете му на вашиот прелистувач да стартува Прогресивен преземач кога ќе биде побарано. Оттаму, внесете валидна адреса во полето за далечинска локација за да започнете со прелистување на далечински ресурс. Адресата мора да вклучува или FTP или SFTP протокол шема. Ако е потребна автентикација, отштиклирајте „пробајте анонимно најавување“ и наведете детали за корисничкото име и лозинката.

Но, тоа не е сè - Progressive Downloader нуди и напредни функции како што се закажување преземања во одредени периоди или интервали, продолжување на прекинатите преземања автоматски откако ќе се појават грешки во мрежата или прекини на струја; организирање преземени датотеки во папки врз основа на тип или категорија на датотека; поставување ограничувања на пропусниот опсег за поединечни преземања или цели редици; паузирање/продолжување/наредување на повеќекратни симултани преземања; филтрирање на несакана содржина од резултатите од пребарувањето користејќи клучни зборови/фрази/црни листи/бели листи итн., меѓу другото.

Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, дури и почетниците можат лесно да се движат низ овој софтвер без никакви тешкотии. Без разлика дали преземате големи медиумски датотеки како филмови или музички албуми или помали документи како PDF или Word документи - Прогресивното преземање ве покрива!

Па зошто да чекаме? Преземете го Progressive downloader денес и искусете молскавична брзина на преземање како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Macpsd
Страница на издавачи https://www.macpsd.net/
Датум на издавање 2017-06-13
Датум на додавање 2017-06-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.10
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 295

Comments:

Најпопуларни