Aerial for Mac

Aerial for Mac 1.2.0

Опис

Воздушна за Mac: Најдоброто искуство за заштита на екранот

Дали сте уморни од истите стари скринсејвери на вашиот компјутер? Дали сакате да додадете допир на возбуда и убавина на вашата работна површина? Не гледајте подалеку од Aerial for Mac, врвното искуство на заштитниот екран.

Воздушна за Mac ги носи сите неверојатни воздушни погледи вклучени во медиумскиот уред на Apple TV директно на вашиот компјутер. Со воодушевувачки снимки од локации како што се Њујорк, Сан Франциско, Кина, Хаваи и многу повеќе, овој скринсејвер ќе ве пренесе до некои од најубавите места на земјата.

Но, Aerial for Mac е повеќе од само збирка убави слики. Овој моќен софтвер има автоматски ажурирања кои обезбедуваат секогаш да имате пристап до најновите достапни видеа. И со опцијата за прикажување различен воздушен приказ секогаш кога ќе се стартува, никогаш нема да ви биде здодевно со овој заштитник на екранот.

Но, можеби една од најдобрите карактеристики на Aerial за Mac е неговата способност да додава конкретни погледи на списокот со омилени. Без разлика дали се работи за одреден градски хоризонт или чудо на природата што инспирира, едноставно додајте го во списокот со омилени и уживајте во него кога и да посакате.

Па зошто да се задоволите со здодевните стандардни скринсејвери кога можете да имате Aerial за Mac? Со своите неверојатни визуелни слики и моќни карактеристики, овој софтвер сигурно ќе стане вашиот нов омилен начин за приспособување на вашето искуство на работната површина.

Карактеристики:

- Неверојатни воздушни погледи од целиот свет

- Автоматските ажурирања обезбедуваат пристап до најновите видеа

- Опција за прикажување различен приказ секогаш кога ќе се стартува заштитникот на екранот

- Додајте специфични погледи во списокот со омилени

Целосни спецификации
Издавач JohnCoates
Страница на издавачи https://github.com/JohnCoates
Датум на издавање 2017-06-22
Датум на додавање 2017-06-22
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 415

Comments:

Најпопуларни