PDF Expert for Mac

PDF Expert for Mac 2.2.1

Опис

PDF експерт за Mac: Крајниот уредувач на PDF

Дали сте уморни да се борите со незгодни, бавни PDF уредници што прават едноставните задачи да изгледаат како скучна работа? Не гледајте подалеку од PDF Expert за Mac. Овој брз, робустен и убав софтвер е конечното решение за сите ваши потреби за уредување PDF.

Без разлика дали читате, ставате прибелешки или уредувате PDF-датотеки, PDF Expert го прави лесно и интуитивно. Со само неколку кликања, можете да поправите печатни грешки во договорите, да го ажурирате вашето CV со нови информации или да менувате логоа во документите. И благодарение на неговото непречено лизгање и можностите за брзо пребарување, дури и големите извештаи од 2000 страници се отвораат веднаш.

Но, тоа е само почеток. Со моќни алатки на дофат на раката - вклучувајќи брзи прибелешки и лесно пополнување формулари - ќе можете да ја џвакате работата во рекордно време. Беспрекорно уредувајте текст и слики во документите додека додавате врски до текстот или уредувате контури.

PDF Expert, исто така, располага со наградуван прегледувач на документи со јазичиња кој ви овозможува да се движите во повеќе документи побрзо од кога било досега. Класичните алатки како што се истакнување и бележење се надополнети со уникатни иновации кои ви овозможуваат да давате инструкции со само еден клик.

И кога ќе дојде време да ја споделите вашата работа со клиенти или соработници? Нема проблем! Благодарение на врвната поддршка за споделување листови низ системот на Mac, како и други апликации што прифаќаат PDF-датотеки - ако некоја апликација ги прифаќа, тогаш и PDF Expert! Можете дури и да ги заштитите чувствителните документи со лозинка пред да ги споделите.

Но, она што навистина го издвојува овој софтвер е неговата способност да работи беспрекорно на сите ваши уреди - од Mac до iPad и iPhone подеднакво! Користете ги функциите Readdle Transfer за непречено префрлување помеѓу уредите во средината на документот без да изгубите напредок постигнат на кој било уред!

Накратко: ако го барате конечното решение кога станува збор за управување со сите работи поврзани со pdf-датотеки, тогаш не гледајте подалеку од наградуваниот прегледувач на документи со јазичиња со молња познат како „PDF експерт“!

Целосни спецификации
Издавач Readdle
Страница на издавачи http://readdle.com
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 2.2.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена $59.99
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 1702

Comments:

Најпопуларни