Callnote Call Recorder for Mac

Callnote Call Recorder for Mac 4.4.1

Mac / Kanda Software / 558 / Целосни спецификации
Опис

Снимач на повици Callnote за Mac: врвно решение за снимање аудио и видео повици

Дали сте уморни од пропуштање важни детали за време на вашите аудио и видео повици? Дали сакате да можете да ги снимате вашите разговори за идна референца? Не гледајте подалеку од Callnote Premium Audio Video Call Recorder, бесплатната апликација која ви овозможува да снимате Skype, Google+ Hangouts, Viber, Facebook, Facetime, WebEx и GoToMeeting аудио и видео повици.

Со Callnote Premium аудио рекордер за видео повици, можете лесно да го снимите секој момент од вашите важни разговори. Без разлика дали се работи за деловен состанок или личен повик со саканите, овој софтвер гарантира дека ништо не е пропуштено. Можете дури и да правите инстант видео снимки на патот.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата флексибилност. Можете да изберете да го снимате целиот повик или да започнете/запирате кога и да ви треба. Ова значи дека ако има делови од разговорот што не се релевантни за она што треба да го запомните или прегледате подоцна, тие не мора да бидат вклучени во вашата снимка.

Управувањето со вашата библиотека за снимање е исто така лесно со овој софтвер. Можете да ги складирате сите ваши разговори директно на вашиот компјутер или да ги поставите директно на Evernote или Dropbox за чување. Ако споделувањето е повеќе ваш стил, видеата може да се објавуваат на Facebook или дури и директно да се прикачат на YouTube.

Друга одлична карактеристика понудена од Callnote Premium Audio Video Call Recorder е неговата способност да ги зачувува имињата на учесниците, како и времето и времетраењето на повикот за идна референца. Ова го олеснува следењето на тоа кој што кажал за време на секој разговор, без да мора да слушате повеќечасовни снимки.

И најдоброто уште - сите овие карактеристики доаѓаат без трошоци! Без однапред потребни информации за плаќање и поддршка за до 30 видео и аудио повици апсолутно бесплатни - навистина нема причина да не ја пробате оваа неверојатна алатка денес!

Поддржани јазици

Callnote Premium поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски (стандардно), шпански, германски руски француски јапонски што го прави достапен низ различни региони низ светот.

Клучни карактеристики:

- Снимајте повици на Skype

- Снимајте Google+ Hangouts

- Снимајте повици на Вибер

- Снимајте повици на Фејсбук

- Снимајте Facetime повици

- Снимајте WebEx состаноци

- Снимајте GoToMeeting сесии

- Инстант видео снимки

- Флексибилни опции за снимање

- Изберете дали да го снимате целиот повик или да започнете/запирате секогаш кога е потребно.

- Паузирајте/продолжете со снимање во секое време.

- Исклучи/вклучи звук на микрофонот во секое време.

- Префрлете се помеѓу прегледите на веб-камери во секое време.

- Зачувајте снимки во MP4 формат.

Управувајте со вашата библиотека за снимање:

- Чувајте ги снимките локално на хард дискот на компјутерот.

- Поставете снимки директно во услугите за складирање облак на Evernote/Dropbox/GoogleDrive/OneDrive.

- Споделете видеа преку платформи за социјални медиуми како што се Фејсбук/Јутјуб/Твитер итн.

Зачувај имиња на учесници и времетраење:

- Следете кој што кажал за време на секој разговор без да слушате повеќечасовни снимки

Поддржува повеќе јазици:

Англиски (стандардно), шпански, германски, руски, француски, јапонски

Заклучок:

Како заклучок – ако барате лесно за користење решение кое ќе ви овозможи да го снимите секој детал од сите видови аудио/видео повици, тогаш не гледајте подалеку од CallNote Premium аудио видео рекордер! Со своите флексибилни опции за снимање; способност за управување со библиотека; зачувај имиња на учесници/времетраење; поддржува повеќе јазици - навистина нема ништо друго таму каде што е слично! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да ги фаќате тие важни моменти денес!

Целосни спецификации
Издавач Kanda Software
Страница на издавачи http://www.callnote.net
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 4.4.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 558

Comments:

Најпопуларни