ConceptDraw MINDMAP for Mac

ConceptDraw MINDMAP for Mac 9.0

Mac / Computer Systems Odessa / 2163 / Целосни спецификации
Опис

ConceptDraw MINDMAP за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да креирате умствени мапи кои интуитивно го илустрираат вашиот процес на размислување. Со својот сеопфатен сет на способности, овој водечки производ на умствена мапа е совршен за бура на идеи, планирање на проекти, управување со состаноци, земање белешки и многу повеќе.

Без разлика дали сте студент кој сака да ги организира вашите белешки или професионалец кој бара ефикасен начин за управување со проекти и идеи, ConceptDraw MINDMAP има се што ви треба. Неговиот флексибилен и лесен за користење интерфејс го олеснува создавањето умствени мапи кои се прилагодени на вашите специфични потреби.

Една од клучните карактеристики на ConceptDraw MINDMAP е неговата способност да генерира голем асортиман на стилови и формати на документи. Ова значи дека можете лесно да ги приспособите вашите умствени мапи со различни бои, фонтови, форми и слики. Можете исто така да додавате хиперврски и прилози на вашите умствени мапи за лесно упатување.

Покрај опциите за прилагодување, ConceptDraw MINDMAP вклучува и моќни алатки за соработка. Можете да ги споделувате вашите умствени мапи со други во реално време користејќи го вградениот режим на презентација или да ги извезувате како MS PowerPoint или веб-страници.

Друга одлична карактеристика на ConceptDraw MINDMAP е неговата способност да се интегрира со други алатки за продуктивност како што се апликациите на Microsoft Office. Ова значи дека можете лесно да внесувате податоци од табели на Excel или Word документи во вашата умствена мапа за дополнителна погодност.

Генерално, ConceptDraw MINDMAP за Mac е суштинска алатка за секој што сака да ја подобри својата продуктивност и организациски вештини. Со својот сеопфатен сет на способности и интуитивен интерфејс, тој е совршено решение за создавање умствени мапи кои заштедуваат време кои помагаат да се насочат работните текови и да се зголеми креативноста.

Целосни спецификации
Издавач Computer Systems Odessa
Страница на издавачи http://www.conceptdraw.com/
Датум на издавање 2017-06-29
Датум на додавање 2017-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 9.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2163

Comments:

Најпопуларни