Ancestral Quest Basics for Mac

Ancestral Quest Basics for Mac 15.0.8

Mac / Incline Software / 148 / Целосни спецификации
Опис

Ancestral Quest Basics за Mac е моќна и разновидна софтверска програма за генеалогија која е совршена и за почетници и за напредни генеалози. Со својот лесен за употреба формат, одличните способности за извори и наградуваните карактеристики, AQ е најлесната за употреба и најразновидна генеалошка програма за Macintosh на пазарот.

Една од клучните карактеристики на Ancestral Quest Basics за Mac е неговиот лесен систем за внесување податоци. Оваа функција им овозможува на корисниците брзо да внесуваат информации за нивните предци без да мора да се движат низ комплицирани менија или формулари. Дополнително, кратенките на тастатурата го олеснуваат внесувањето податоци брзо и ефикасно.

Друга одлична карактеристика на AQ се неговите способности за бележење на белешки. Корисниците можат лесно да креираат графикони за педигре со професионален изглед, листови за семејни групи, графикони за потекло, табели за потомци, извештаи за генеалошки книги, графикони за обожаватели и повеќе. Овие алатки им овозможуваат на корисниците да ја организираат својата семејна историја на визуелно привлечен начин што го олеснува споделувањето со другите.

AQ исто така има специјални врски до онлајн генеалошките бази на податоци како што се Ancestry.com и FamilySearch.org кои можат да им помогнат на корисниците да ја истражуваат нивната семејна историја полесно од кога било досега. Овие врски овозможуваат пристап до милиони записи од целиот свет кои може да се користат за пополнување на делови што недостасуваат од вашето семејно стебло.

Покрај овие карактеристики, AQ е исто така сертифициран за FamilySearch Family Tree Share, што значи дека корисниците можат лесно да ги споделат информациите за своето семејно стебло со други членови на нивното семејство или со други истражувачи кои работат на слични проекти.

Генерално, Ancestral Quest Basics за Mac е одличен избор за секој кој сака лесна за употреба, но моќна алатка за истражување на нивната семејна историја. Без разлика дали штотуку почнувате или со години ги истражувате вашите предци, оваа софтверска програма има се што ви треба за да создадете сеопфатна слика за минатото на вашето семејство.

Целосни спецификации
Издавач Incline Software
Страница на издавачи http://www.inclinesoftwareonline.com
Датум на издавање 2017-06-29
Датум на додавање 2017-06-29
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за генеалогија
Верзија 15.0.8
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 148

Comments:

Најпопуларни