Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus for Mac

Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus for Mac 2017

Mac / Webroot Software / 250 / Целосни спецификации
Опис

Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus за Mac е моќен и лесен безбедносен софтвер кој обезбедува заштита без нарушување на сите ваши уреди. Со технологијата базирана на облак, Webroot Internet Security Plus нуди сеопфатна заштита од најновиот малициозен софтвер, фишинг и сајбер-напади.

Нашиот софтвер континуирано скенира милијарди апликации, датотеки и веб-локации за да утврди каде и што е безбедно онлајн. Со ажурирања за закани во реално време, Webroot може да се заштити од познати и сосема нов малициозен софтвер. Ова значи дека можете да пребарувате на интернет со сигурност знаејќи дека вашите лични податоци се безбедни.

Една од најистакнатите карактеристики на Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus за Mac е неговиот менаџер за лозинки. Нашиот менаџер за лозинки ги чува информациите за најавување, чувајќи ги податоците безбедни и достапни од сите ваши уреди. Ова значи дека не треба да запомните повеќе лозинки или да се грижите да ги заборавите.

Покрај заштитата на вашите лични информации на интернет, нашиот систем за чистење обезбедува врвни перформанси на машината со бришење приватни информации што може да го забават вашиот компјутер. Оваа функција помага вашиот компјутер да работи непречено за да можете да се фокусирате на она што е најважно.

Дизајниран да работи без конфликт заедно со другите безбедносни производи, безбедноста на Webroot без проблеми ве заштитува од компјутерски криминал без да ги попречува другите програми на вашиот уред. Ова значи дека можете да го користите нашиот софтвер заедно со други антивирусни програми или заштитен ѕид без никакви проблеми.

Генерално, Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus за Mac обезбедува сеопфатна заштита од сајбер закани, додека останува лесен и не нарушува. Без разлика дали пребарувате на интернет или пристапувате до чувствителни информации на интернет, нашиот софтвер ве покрива.

Клучни карактеристики:

1) Технологија базирана на облак: нашата технологија базирана на облак ни овозможува континуирано да скенираме милијарди апликации, датотеки и веб-локации во реално време.

2) Ажурирања за закани во реално време: обезбедуваме ажурирања за закани во реално време кои ни помагаат да се заштитиме од познати, како и од сосема нов малициозен софтвер.

3) Управувач со лозинки: Нашиот менаџер за лозинки ги чува информациите за најавување и ги чува податоците безбедни на сите уреди.

4) Чистач на системот: Нашиот систем за чистење ги брише приватните информации што обезбедува врвни перформанси на машината.

5) Безбедност без проблеми: Дизајниран да работи без конфликт заедно со други безбедносни производи.

Придобивки:

1) Сеопфатна заштита: Заштитува од најновите напади на малициозен софтвер

2) Лесни и ненарушувачки: не ја забавува работата на уредот

3) Управувач со лозинки и систем за чистење вклучени

4) Компатибилност без проблеми со други безбедносни производи

Системски барања:

Операционен систем:

• macOS 10.14 (Mojave)

• macOS 10.15 (Каталина)

• macOS 11 (Big Sur)

Хардвер:

• Само за Apple компјутери базирани на процесор Intel®

Меморија:

• Минимум 128 MB RAM

Простор за складирање:

• Минимум 15 MB простор на тврдиот диск

Целосни спецификации
Издавач Webroot Software
Страница на издавачи http://www.webroot.com/
Датум на издавање 2017-07-04
Датум на додавање 2017-07-03
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 2017
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 250

Comments:

Најпопуларни