Sync Folders Pro for Mac

Sync Folders Pro for Mac 3.3.6

Mac / GreenWorldSoft / 274 / Целосни спецификации
Опис

Sync Folders Pro за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да синхронизирате кој било број на папки во лет. Без разлика дали треба да направите резервна копија од вашите датотеки или да ги чувате синхронизирани на повеќе уреди, Sync Folders Pro ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер го олеснува одржувањето на вашите датотеки организирани и ажурирани. Можете да поставите автоматско синхронизирање врз основа на промените во папките или да поврзете надворешни дискови во одредено време или рачно.

Една од истакнатите карактеристики на Sync Folders Pro е неговата способност да синхронизира папки со или без филтри за имиња на папки или имиња на датотеки. Ова значи дека можете да изберете точно кои датотеки и папки ќе се синхронизираат, што ви дава целосна контрола врз вашите податоци.

Софтверот нуди и низа напредни опции за посложени потреби за синхронизација. На пример, ако треба да направите резервна копија од вашите датотеки на USB-дискови, мемориски картички, дискови на оддалечени компјутери на вашата мрежа, Sync Folders Pro може лесно да се справи со сето тоа.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со VPN Server Configurator. Со инсталирана оваа алатка, можете дури и да синхронизирате папки на далечински Mac од каде било во светот!

Генерално, Sync Folders Pro е суштинска алатка за секој кој треба да ги одржува своите датотеки организирани и синхронизирани на повеќе уреди. Неговите моќни карактеристики и корисничкиот интерфејс го прават одличен избор и за лична и за професионална употреба.

Клучни карактеристики:

- Синхронизирајте кој било број на папки

- Автоматско синхронизирање врз основа на промени

- Поврзете ги надворешните погони во одредено време или рачно

- Синхронизирајте папки со или без филтри

- Напредни опции за посложени потреби за синхронизација

- Компатибилен со VPN-сервер конфигуратор

Целосни спецификации
Издавач GreenWorldSoft
Страница на издавачи http://www.greenworldsoft.com/
Датум на издавање 2017-07-04
Датум на додавање 2017-07-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.3.6
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена $7.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 274

Comments:

Најпопуларни