Neverblock for Mac

Neverblock for Mac 1.2.2

Mac / Pt. Kaisar Artha Putera / 55 / Целосни спецификации
Опис

Neverblock за Mac е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува анонимно да пристапувате до веб-локациите, да ги заобиколувате блоковите/филтрите на веб-страниците и да прелистувате веб-локации блокирани на вашиот компјутер или мобилен уред. Овој прокси работи на многу брзи веб-сервери кои се способни да ракуваат со повеќе од 200Mb/s пропусен опсег. Ова ви овозможува да прелистувате веб-локации анонимно и многу брзо, без речиси никакви одложувања или забавувања.

Со Neverblock за Mac, можете да бидете сигурни дека вашите онлајн активности се безбедни и безбедни. Софтверот обезбедува сигурна врска помеѓу вашиот компјутер и интернет, осигурувајќи дека сите податоци што се пренесуваат помеѓу двата се шифрирани и заштитени од љубопитните очи.

Една од клучните карактеристики на Neverblock за Mac е неговата способност да ги заобиколи блоковите/филтрите на веб-страниците. Многу училишта, универзитети, работни места, па дури и земји блокираат одредени веб-локации да бидат достапни од нивните корисници. Со Neverblock за Mac, можете лесно да ги заобиколите овие ограничувања и да пристапите до која било веб-локација што ја сакате.

Друга одлична карактеристика на Neverblock за Mac е неговата способност да дозволи анонимно прелистување. Кога го користите овој прокси-сервер, вашата IP адреса е скриена од веб-локациите што ги посетувате. Ова значи дека вашите онлајн активности не може да се проследат до вашиот компјутер или локација.

Neverblock за Mac, исто така, помага да се заштеди пропусниот опсег на Интернет со кеширање на веб-страниците до кои често се пристапува на неговите сервери. Ова значи дека кога повеќе корисници пристапуваат на истата веб-страница преку овој прокси-сервер, само една копија треба да се преземе од интернет наместо повеќе копии да се преземаат поединечно од секој корисник.

Овој бесплатен веб-прокси може да биде корисен не само за редовните корисници на Интернет, туку и за администраторите на системот и мрежата кои треба да тестираат дали веб-локацијата е онлајн или да потврдат дали веб-локацијата е блокирана во мрежата.

Севкупно, Neverblock за Mac обезбедува лесно за користење решение за пристап до блокирана содржина додека одржува анонимност на интернет. Неговите големи брзини го прават идеален избор кога брзо прелистувате големи количини на податоци без никакви одложувања или забавувања.

Клучни карактеристики:

- Пристапете до блокирана содржина: заобиколете ги блоковите/филтрите на веб-локациите

- Анонимно прелистување: Сокриј ја IP адресата

- Безбедна врска: ги шифрира сите податоци што се пренесуваат помеѓу компјутер и интернет

- Зачувај пропусен опсег на Интернет: кешира веб-страници до кои често се пристапува

Системски барања:

- macOS 10.x

Заклучок:

Ако барате лесно за користење решение за пристап до блокирана содржина додека одржувате анонимност на интернет, тогаш не гледајте подалеку од Neverblock For Mac! Со своите брзи брзини и безбедни можности за поврзување, совршено е кога прелистувате големи количини на податоци брзо без никакви одложувања или забавувања!

Целосни спецификации
Издавач Pt. Kaisar Artha Putera
Страница на издавачи https://neverblock.me
Датум на издавање 2017-07-09
Датум на додавање 2017-07-09
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, macOSX (deprecated), Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 55

Comments:

Најпопуларни