Waltr 2 for Mac

Waltr 2 for Mac 2.0.11

Опис

Дали сте уморни од ограничувањата на iTunes кога станува збор за пренос на медиумски датотеки на вашите iOS уреди? Не гледајте подалеку од Waltr 2 за Mac, врвното решение за беспрекорен и ефикасен пренос на датотеки.

Како водечки софтвер за iTunes и iPod, Waltr 2 воведува паметна технологија за автоматско препознавање содржина (ACR) која го револуционизира начинот на кој гледате филмови во вашата апликација „Видео“. Со ACR, Waltr 2 препознава и пополнува наслов, жанр, опис на епизодата, информации за актерот и повеќе - сето тоа автоматски. Ова невидливо подобрување прави видлива промена во начинот на кој ги доживувате вашите медиуми на вашиот iOS уред.

Но, тоа не е сè - со вградената Wi-Fi конекција со голема брзина, Waltr 2 носи нова димензија на слободата. Веднаш штом ќе го отворите Waltr 2 на вашиот Mac компјутер или лаптоп, тој веднаш ги бара сите iOS уреди со овозможен Wi-Fi околу вас и се поврзува со нив за неколку секунди. Оваа брза конекција ви овозможува да испуштате дури и големи датотеки како филмови на вашиот уред без никакво задоцнување или одложување.

И ако тоа веќе не беше доволно - Waltr 2 оди подалеку од само уредите со iOS. Сега вклучува поддршка за целата линија на Apple iPods почнувајќи од оригиналниот iPod Classic изграден во 2001 година. Кога ќе поврзете iPod на вашиот компјутер или лаптоп со оперативен систем Mac OS X со инсталиран WALTR на него, WALTR 2 веднаш го открива и покажува горе на екранот за стартување подготвен за пренос! Поддржани се сите музички формати, вклучувајќи FLAC и APE, така што ова е навистина се-во-едно решение за управување со сите ваши музички плеери!

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба функции, преносот на медиумски датотеки никогаш не бил полесно или поефикасно отколку со Waltr 2. Кажете им збогум на фрустрирачките конверзии на датотеки или проблеми со синхронизацијата - едноставно повлечете и спуштете го кој било тип на датотека на интерфејсот на Waltr и гледајте како беспрекорно се префрла без никаква мака.

Па зошто да чекаме? Преземете го Waltr 2 денес од нашата веб-локација која нуди широк избор на софтверски програми вклучувајќи и игри! Искусете ја вистинската слобода кога станува збор за управување со медиумски датотеки на повеќе уреди со оваа моќна алатка при рака!

Целосни спецификации
Издавач Softorino
Страница на издавачи http://softorino.com/
Датум на издавање 2017-07-11
Датум на додавање 2017-07-10
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.0.11
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 427

Comments:

Најпопуларни