Bigasoft Video Downloader Pro for Mac

Bigasoft Video Downloader Pro for Mac 3.14.7.6396

Опис

Bigasoft Video Downloader Pro за Mac е моќен и разноврсен интернет софтвер кој ви овозможува да преземате видеа од различни страници за споделување видео, вклучувајќи ги YouTube, Vimeo, Facebook, VEVO.com, MTV.com, Metacafe, Dailymotion, TED и многу повеќе. Со овој сè-во-едно преземач и конвертор на YouTube за корисници на Mac, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа во HD квалитет до 4K резолуција и да ги конвертирате во кој било видео или аудио формат што го сакате.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени музички видеа офлајн или да зачувате едукативна содржина за подоцна да ја гледате на вашиот Mac компјутер или мобилен уред, Bigasoft Video Downloader Pro за Mac ве покрива. Овој софтвер е дизајниран со кориснички карактеристики што го олеснуваат користењето дури и ако не сте технолошки такт.

Една од истакнатите карактеристики на Bigasoft Video Downloader Pro за Mac е неговата способност да презема повеќе видеа одеднаш. Можете да редите неколку преземања истовремено и да дозволите софтверот да го направи останатото. Оваа функција заштедува време бидејќи ја елиминира потребата да се чека додека едно видео не заврши со преземањето пред да започне друго.

Друга импресивна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за широк спектар на видео формати. Можете да ги конвертирате преземените видеа во популарни формати како што се MP4, WMV, AVI DivX Xvid MOV MKV MPG FLV меѓу другите. Дополнително, може да извлечете аудио од преземените видеа во MP3 формат што го олеснува слушањето во движење без пристап до визуелен приказ.

Bigasoft Video Downloader Pro за Mac, исто така, им овозможува на корисниците да ги приспособат своите преземања со избирање специфични резолуции (720p/1080p/4K) во зависност од нивните преференции или достапниот простор за складирање на нивните уреди. Софтверот исто така поддржува сериско преземање што значи дека корисниците можат да преземаат цели листи за репродукција или канали со само еден клик.

Интерфејсот на Bigasoft Video Downloader Pro за Mac е интуитивен и лесен за користење, што го прави лесен дури и ако не сте познавачи на технологијата. Главниот прозорец ги прикажува сите потребни информации за секое преземање, вклучувајќи ја големината на датотеката, брзината на преземање и проценетото преостанато време. Можете да ги паузирате, продолжите и откажете преземањата во секое време во текот на процесот.

Дополнително, Bigasoft Video Downloader Pro нуди интегрирана екстензија на прелистувачот што им овозможува на корисниците директно да преземаат онлајн стриминг медиумски датотеки во прелистувачите Safari, Firfox и Chrome. Оваа функција го прави преземањето онлајн медиумски датотеки многу полесно од кога било досега.

Севкупно, Bigasoft Video Downloadr ProforMacis е одличен избор ако барате сигурен и ефикасен начин за преземање различни типови видеа од интернет.

Целосни спецификации
Издавач Bigasoft
Страница на издавачи http://www.bigasoft.com/
Датум на издавање 2017-07-06
Датум на додавање 2017-07-10
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.14.7.6396
Барања за ОС Mac OS X 10.10/10.11/10.6/10.7/10.8/10.9
Барања None
Цена $29
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4199

Comments:

Најпопуларни