Mindomo for Mac

Mindomo for Mac 8.0.24

Mac / Expert Software Applications / 165 / Целосни спецификации
Опис

Mindomo за Mac: Врвен софтвер за мапирање на умот за продуктивност

Дали барате моќен и интуитивен софтвер за мапирање на ум кој може да ви помогне да ја зголемите вашата продуктивност? Не гледајте подалеку од Mindomo Desktop, врвната алатка за креирање, уредување и соработка на умствени мапи.

Со Mindomo Desktop, го добивате најдоброто од двата света: офлајн функционалност во комбинација со онлајн соработка. Ова значи дека можете да работите на вашите умствени мапи дури и кога не сте поврзани на интернет, а потоа беспрекорно да ги синхронизирате вашите промени со другите кога ќе се вратите онлајн.

Но, тоа е само почеток. Еве некои од клучните карактеристики и придобивки од користењето на Mindomo Desktop:

Лесна инсталација

Започнувањето со Mindomo Desktop е лесно. Едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот Mac компјутер и за неколку минути ќе бидете во функција.

Интуитивен интерфејс

Ако претходно сте ја користеле онлајн верзијата на Mindomo, тогаш ќе се чувствувате како дома со Mindomo Desktop. Интерфејсот е дизајниран да биде интуитивен и лесен за користење, па дури и ако ова ви е прв пат да користите алатка за мапирање на мислите, ќе можете веднаш да скокнете.

Диверзифицирани распореди на карти

Една од одличните работи за Mindomo Desktop е неговата флексибилност кога станува збор за распоредот на мапите. Без разлика дали претпочитате традиционални хиерархиски структури или повеќе дизајни со слободна форма, постои опција за распоред што ќе работи за вашите потреби.

Нема ограничувања за увоз/извоз на датотеки

Друга предност на користењето Mindomo Desktop е тоа што нема ограничувања за увоз или извоз на датотеки. Ова значи дека без разлика дали треба да увезувате податоци од други извори или да ги извезувате вашите карти во различни формати (како PDF или Microsoft Office), сето тоа е можно со овој софтвер.

Доживотен пристап до премиум функционалност

Кога купувате самостојна лиценца за Mindomo Desktop, не само што добивате пристап до сите негови премиум функции (како што се алатките за управување со задачи), туку и доживотен пристап - што значи дека не се потребни повторливи такси или претплати!

Но, што точно може да направи овој моќен софтвер? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни способности:

Креирајте сложени мапи брзо и лесно

Со функционалност за влечење и спуштање и обемна библиотека со икони и слики на дофат на раката (вклучувајќи ги и сопствените), создавањето сложени умствени мапи никогаш не било полесно – без разлика дали се работи за сесии за бура на идеи или за состаноци за планирање проекти!

Соработувајте во реално време со други онлајн

Благодарение на неговата беспрекорна интеграција со облак услугите како Google Drive и Dropbox, Mindmo им овозможува на корисниците од различни локации низ светот да соработуваат заедно во реално време без никакви проблеми.

Алатки за управување со задачи

Mindmo нуди вградени алатки за управување со задачи кои им овозможуваат на корисниците да доделуваат задачи директно од нивната мапа. Оваа функција им помага на тимовите да останат организирани со следење кој е одговорен за какви задачи.

Режим на презентација

Mindmo нуди режим на презентација кој им овозможува на корисниците визуелно да ги презентираат своите идеи. Оваа функција ги прави презентациите попривлечни со тоа што ѝ дозволува на публиката да види како идеите визуелно се поврзуваат.

Извезете ги вашите карти во различни формати

Без разлика дали се работи за PDF-датотеки, документи на Microsoft Office или датотеки со слики како PNG, JPEG итн., можете лесно да ја извезете секоја карта создадена во  mindmo во овие формати што го олеснува споделувањето информации!

Како заклучок, Mindmo десктопот обезбедува одлично решение за оние кои бараат подобрување на продуктивноста преку визуелно размислување. Комбинира офлајн функционалност со онлајн соработка што го прави совршен избор на тимови кои работат од далечина. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Expert Software Applications
Страница на издавачи http://www.exswap.com
Датум на издавање 2017-07-18
Датум на додавање 2017-07-18
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 8.0.24
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 165

Comments:

Најпопуларни