Free MPG to iMovie for Mac

Free MPG to iMovie for Mac 2.4

Опис

Adoreshare Free MPG to iMovie Converter for Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите MPG видеа во формати компатибилни со iMovie. Ако некогаш сте се обиделе да ги уредувате вашите MPG видеа во iMovie, можеби сте наишле на фрустрирачката порака која вели „датотеката не може да се увезе бидејќи не е формат компатибилен со QuickTime“. Ова е местото каде што Adoreshare Free MPG to iMovie Converter for Mac доаѓа во рака.

Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите MPG видеа во формати компатибилни со iMovie, како што се MPEG-2 и AVCHD, DV-Standard и HDV (Видео со висока дефиниција), QuickTime Movie, MEPG-4 и MOV датотеки. Ова значи дека сега можете да ги уредувате вашите MPG видеа во iMovie без никакви проблеми.

Една од клучните карактеристики на Adoreshare Free MPG to iMovie Converter за Mac е неговата способност за уредување видео. Можете да го скратите видеото, да го оневозможите видеото или аудиото или да ги споите сите видеа во едно. Ова ви дава поголема контрола врз вашиот конечен резултат и ви овозможува да креирате видеа со професионален изглед.

Софтверот е исто така многу лесен за користење со едноставен кориснички интерфејс кој не бара крива за учење. Потребни се само неколку кликања и процесот на конверзија ќе биде завршен. Дополнително, поддржана е сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш со само еден клик.

Друга одлична карактеристика на Adoreshare Free MPG to iMovie Converter за Mac се неговите прилагодливи поставки за видео и аудио параметри, вклучувајќи кодек, брзина на битови, брзина на примероци, квалитет на видео. Ова им дава на корисниците поголема флексибилност кога станува збор за прилагодување на нивните излезни датотеки според нивните преференции.

Еден од најимпресивните аспекти на овој софтвер е неговата брзина - 30 X поголема од другите конвертори на пазарот! Нема да морате да чекате долго пред да започнете со уредување на вашите новоконвертирани датотеки.

И најдобро од се? Тоа е потполно бесплатно! Не ви требаат никакви посебни вештини или знаење за уредување видео - само преземете го Adoreshare Free MPG во iMovie Converter за Mac денес и почнете да ги конвертирате оние досадни датотеки што не се компатибилни со iMovie!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за конвертор што ќе ви овозможи беспрекорна интеграција помеѓу различни типови на датотеки додека одржувате висококвалитетни излезни резултати, тогаш не гледајте подалеку од Adoreshare Free MPG To IMovie Converter For MAC!

Целосни спецификации
Издавач Adoreshare
Страница на издавачи https://www.adoreshare.com
Датум на издавање 2017-08-03
Датум на додавање 2017-08-03
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 2.4
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 2284

Comments:

Најпопуларни