Free MKV to iMovie for Mac

Free MKV to iMovie for Mac 2.4

Опис

Adoreshare Free MKV to iMovie Converter за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите MKV видеа во формати компатибилни со iMovie. Ако некогаш сте се обиделе да уредувате видео MKV во iMovie, можеби сте наишле на фрустрирачката порака која вели „датотеката не може да се увезе бидејќи не е формат компатибилен со QuickTime“. Ова е местото каде што Adoreshare Free MKV to iMovie Converter for Mac доаѓа во рака.

Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите MKV видеа во формати компатибилни со iMovie, како што се MPEG-2 и AVCHD, DV-Standard и HDV (Видео со висока дефиниција), QuickTime Movie, MEPG-4 и MOV датотеки. Ова значи дека сега можете да ги уредувате вашите омилени видеа без никаква мака.

Една од клучните карактеристики на Adoreshare Free MKV to iMovie Converter за Mac е неговата способност за уредување видеа. Можете да ги скратите вашите видео клипови, да ги оневозможите видео или аудио записите што не се потребни или да споите повеќе клипови во едно беспрекорно видео. Ова ви дава целосна контрола врз тоа како ќе изгледа вашиот финален производ.

Софтверот исто така поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш со само еден клик. Ова заштедува време и го прави процесот поефикасен, особено ако имате многу датотеки што треба да ги конвертирате.

Друга одлична карактеристика на Adoreshare Free MKV to iMovie Converter за Mac се неговите прилагодливи поставки за видео и аудио параметри. Можете да го прилагодите кодекот што се користи во процесот на конверзија, како и брзината на битови, брзината на примерокот и севкупниот квалитет на аудио и видео излезот. Ова осигурува дека вашиот финален производ ги исполнува сите ваши барања во однос на квалитетот.

Едно нешто што корисниците ќе го ценат за овој софтвер е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е едноставен, но интуитивен што го прави лесен дури и за почетници кои немаат претходно искуство со слични софтверски програми. Самиот процес на конверзија трае само неколку кликања, така што нема стрмна крива на учење.

Конечно, Adoreshare Free MKV to iMovie Converter за Mac може да се пофали со молскавична брзина при конвертирање датотеки - до 30 пати побрзо од другите слични програми на пазарот денес! И најдобро од се? Тоа е потполно бесплатно!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува брзо и ефикасно да ги конвертирате вашите омилени MKV видеа во формати компатибилни со iMovie, тогаш не гледајте подалеку од Adoreshare Free MKV во iMovie Converter за Mac! Со своите напредни функции како што се можностите за уредување, поддршката за конверзија на серии и прилагодливите параметри поставки заедно со брзите брзини го прават одличен избор меѓу другите слични производи достапни на интернет денес!

Целосни спецификации
Издавач Adoreshare
Страница на издавачи https://www.adoreshare.com
Датум на издавање 2017-08-06
Датум на додавање 2017-08-06
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.4
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2378

Comments:

Најпопуларни