Appnimi ZIP Password Unlocker for Mac

Appnimi ZIP Password Unlocker for Mac 3.4

Опис

Appnimi ZIP Password Unlocker за Mac е моќен безбедносен софтвер дизајниран да ви помогне да ги вратите лозинките на заштитените ZIP-датотеки. Оваа програма гарантира најкомплицирано враќање на лозинката, што ја прави суштинска алатка за секој што треба да пристапи до нивните заштитени датотеки.

Со Appnimi ZIP Password Unlocker, можете лесно да ја барате лозинката од која било заштитена ZIP датотека користејќи го алгоритмот Brute Force. Овој алгоритам му овозможува на софтверот да ја испроба секоја можна комбинација на знаци додека не ја најде точната лозинка. Ова значи дека дури и ако вашата лозинка е долга и сложена, Appnimi ZIP Password Unlocker ќе може да ја пронајде.

Откако Appnimi ZIP Password Unlocker ќе ја врати вашата лозинка, ќе ги извлече сите датотеки од вашата заштитена ZIP-датотека и ќе ги зачува во одредишната папка. Ова ви го олеснува пристапот до сите ваши важни датотеки без да се грижите дали ќе ја заборавите или изгубите лозинката.

Една од најдобрите работи за Отклучувачот на лозинки на Appnimi ZIP е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е лесен за употреба и не бара техничко знаење или експертиза. Едноставно изберете ја заштитената датотека што сакате да ја отклучите, изберете одредишна папка каде што сакате да се зачуваат вашите извлечени датотеки и дозволете Appnimi да ја заврши својата работа.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата брзина. За разлика од другите слични програми на кои им требаат часови или дури денови за враќање на лозинките, Appnimi ZIP Password Unlocker работи брзо и ефикасно. Користи напредни алгоритми кои се оптимизирани за брзина за да можете да се вратите во заштитените датотеки што е можно побрзо.

Appnimi исто така нуди одлична корисничка поддршка со овој производ. Ако имате какви било прашања или проблеми додека го користите овој софтвер, нивниот тим е секогаш достапен преку е-пошта или телефонска поддршка.

Севкупно, ако ви треба сигурен и ефикасен начин за враќање на лозинките од заштитените zip-датотеки на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Отклучувачот на лозинка за зип Appnimi! Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, оваа програма го олеснува отклучувањето на зип архивите од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Appnimi
Страница на издавачи http://appnimi.com
Датум на издавање 2017-09-01
Датум на додавање 2017-09-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 3.4
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања Java
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 15294

Comments:

Најпопуларни