Path Finder for Mac

Path Finder for Mac 9.4

Опис

Path Finder за Mac е моќен прелистувач на датотеки и апликација за управување што има освоено бројни награди за своите иновативни карактеристики и кориснички интерфејс. Ако некогаш сте посакале Пронаоѓачот на Apple да има понапредни способности, Path Finder можеби е решението што го баравте.

Како самостојна апликација, Path Finder го користи она што веќе го знаете за работата со вашите датотеки на Mac OS X. Го користи познатиот интерфејс на Finder и додава бројни моќни функции и иновации на интерфејсот за да му помогне на секој да биде попродуктивен.

Една од клучните придобивки на Path Finder е неговата способност да го прилагоди вашиот работен тек. Со приспособливите кратенки на тастатурата, копчињата на лентата со алатки и ставките од менито, можете да го приспособите Пронаоѓачот на патеки за да одговара на вашите специфични потреби. Ова значи дека без разлика дали сте моќен корисник или штотуку започнувате со Mac OS X, Path Finder може да помогне во рационализацијата на вашиот работен тек.

Друга голема предност на користењето на Path Finder се неговите напредни способности за управување со датотеки. Со поддршка за прелистување со двоен панел, прелистување јазичиња, сериско преименување, означување на датотеки и многу повеќе, управувањето со голем број датотеки станува многу полесно отколку што би било со стандардните алатки на Apple.

Покрај овие основни карактеристики, има многу други корисни алатки вклучени во Пронаоѓач на патеки што го прават неопходна алатка за секој корисник на Mac. На пример:

- Функцијата Drop Stack ви овозможува лесно да преместувате или копирате датотеки помеѓу различни локации без да мора да се движите низ повеќе папки.

- Функцијата Споредба на датотеки ви овозможува брзо да споредувате две датотеки една до друга за да можете да видите што точно се променило меѓу нив.

- Функцијата FolderSync го олеснува одржувањето на две папки во синхронизација со автоматско копирање на сите промени направени во една папка во друга.

- Функцијата Паметно сортирање ви овозможува да ги сортирате датотеките врз основа на различни критериуми како големина или датум на измена.

Генерално, ако барате моќен прелистувач на датотеки и алатка за управување што го надминува она што го нудат стандардните алатки на Apple на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Пронаоѓач на патеки. Со својот интуитивен интерфејс и обемниот сет на функции дизајнирани специјално за моќни корисници како вас – овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете нивоата на вашата продуктивност на неколку нивоа!

Целосни спецификации
Издавач Cocoatech
Страница на издавачи http://www.cocoatech.com/
Датум на издавање 2020-08-21
Датум на додавање 2020-08-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 9.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 43175

Comments:

Најпопуларни