Telegram for Mac

Telegram for Mac 7.0.1

Опис

Telegram за Mac е комуникациски софтвер кој им овозможува на корисниците да испраќаат пораки, фотографии, видеа и датотеки до своите пријатели и семејството. Се заснова на протоколот MTProto и нуди брзо, едноставно и бесплатно искуство со пораки. Со Telegram за Mac, можете да креирате групни разговори со најмногу 5000 луѓе за да можете да останете поврзани со сите одеднаш.

Една од клучните карактеристики на Telegram за Mac е неговата брзина. Таа е најбрзата апликација за пораки на пазарот бидејќи користи децентрализирана инфраструктура со центри за податоци позиционирани низ целиот свет за да ги поврзе луѓето со најблискиот можен сервер. Ова значи дека пораките се испорачуваат брзо и сигурно.

Друга одлична карактеристика на Telegram за Mac се неговите можности за складирање облак. Никогаш повеќе не треба да се грижите за губење на вашите податоци бидејќи Telegram нуди бесплатен неограничен облак складирање за сите ваши пораки и медиуми до кои можете безбедно да пристапите од повеќе уреди.

Функционалноста на групниот разговор во Telegram за Mac им овозможува на корисниците да формираат големи групни разговори (до 5000 членови) брзо да споделуваат видеа со големина од гигабајти и да ги испраќаат сите фотографии што ги сакаат на пријателите. Ова им олеснува на групите пријатели или колеги кои работат заедно на проекти да останат поврзани.

Телеграм ја сфаќа приватноста многу сериозно и никогаш нема да им даде на трети лица пристап до вашите податоци. Сите ваши пораки се во облакот за да можете лесно да им пристапите од кој било од вашите уреди без да се грижите дали некој друг ќе им пристапи.

Дополнително, Telegram не планира да продава реклами или да воведува претплата што значи дека секогаш ќе биде бесплатен! Ова го прави одличен избор ако барате сигурен систем за пораки без скриени трошоци или досадни реклами што се појавуваат на секои неколку секунди.

Генерално, ако барате брза, сигурна апликација за пораки што ја става приватноста на прво место, тогаш не гледајте подалеку од Telegram за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Telegram
Страница на издавачи https://telegram.org/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 7.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free
Преземања неделно 16
Вкупно преземања 3716

Comments:

Најпопуларни