iA Writer for Mac

iA Writer for Mac 4.0.4

Mac / Information Architects / 222 / Целосни спецификации
Опис

iA Writer за Mac е софтвер за продуктивност дизајниран да обезбеди најдобро искуство за дигитално пишување. Тоа е идеална алатка за писатели, блогери, новинари и секој што треба да пишува и уредува текст на нивниот Mac. Со iA Writer, можете да ги држите рацете на тастатурата и вашиот ум во текстот.

Една од истакнатите карактеристики на iA Writer е неговата способност да вградува слики, табели и вгнездени текстуални датотеки. Може да вклучите слики од вашата библиотека во вашите документи (.png,. gif,. jpg), кои се поставуваат на Medium и WordPress кога споделувате нацрт. Можете исто така да вклучите датотеки со вредност разделени со запирки како табели во вашите документи (.csv) или да креирате напредни табели користејќи MultiMarkdown.

Друга одлична карактеристика на iA Writer е неговата способност да изгради ракопис од неколку поглавја или да ги вградува датотеките со изворниот код како блокови на кодови. Можете дури и да вметнете текстуални датотеки една во друга за лесна организација. Сепак, важно е да се забележи дека вградувањето работи само за датотеки во истата папка (или подпапки) како главната датотека - не можете да вградувате датотеки во паралелен или повисок директориум.

iA Writer доаѓа и со интегрирана библиотека за сите ваши документи. Со лизгање надесно, имате лесен пристап до сите ваши текстови на едно место. И со синхронизираниот режим за преглед на лизгање при лизгање налево - iA Writer свесно ги раздвојува формата и содржината - го оптимизира пишувањето обичен текст додека нуди извоз на ѕвездени формати со типографија од светска класа.

За оние на кои им треба подлабоко фокусирање на нивниот стил на пишување со усовршување на концентрацијата: Една по една реченица или истакнување на различни делови од говорот; Режимот за фокусирање и контролата на синтаксата се достапни алатки во рамките на iA writer кои го подобруваат севкупниот квалитет.

Конечно, беспрекорната синхронизација на Dropbox и iCloud гарантираат дека сите ваши документи се безбедни и при рака на кој било уред што го користите кога ќе дојде инспирацијата!

Како заклучок: ако барате одлично искуство за дигитално пишување кое нуди неспоредлива флексибилност без жртвување на леснотијата на користење, тогаш не гледајте подалеку од iA Writer!

Целосни спецификации
Издавач Information Architects
Страница на издавачи http://informationarchitects.jp/en/writer-for-ipad/
Датум на издавање 2017-11-08
Датум на додавање 2017-11-08
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 4.0.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања OS X 10.11
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 222

Comments:

Најпопуларни