The Archive Browser for Mac

The Archive Browser for Mac 1.11.2

Опис

Archive Browser for Mac е моќна програма која ви овозможува лесно да ја прелистувате содржината на архивите и да ги извлекувате. Без разлика дали треба да пристапите до датотеките од стара архива или сакате да ги прегледате датотеките пред да ги извадите, овој софтвер ве опфати.

Со The Archive Browser, можете да отворате датотеки од внатрешноста на архивите и да ги прегледате со помош на Quick Look. Оваа функција го олеснува наоѓањето на датотеката што ви треба без претходно да ја извадите целата архива. Дополнително, овој софтвер се базира на The Unarchiver, што значи дека може да се справи со голем број различни формати на архиви.

Некои од вообичаените формати со кои може да се справи The Archive Browser се Zip, RAR, 7-zip, Tar, Gzip и Bzip2. Може да ракува и со постари формати како StuffIt, DiskDoubler, LZH, ARJ и ARC. Понатаму, може дури и да извлече медиуми од датотеките Flash SWF и благодатно да ракува со различни шифрирани имиња на датотеки.

Една од најистакнатите карактеристики на The Archive Browser е неговата способност да ракува со ЦД и ДВД слики како што се ISO (Меѓународна организација за стандардизација), BIN (бинарни) MDF (датотека за дескриптор за медиуми), NRG (Nero Burning ROM) и CDI (DiscJuggler) . Ова им олеснува на корисниците кои редовно работат со овие типови слики.

Друга импресивна карактеристика е неговата способност за извлекување медиуми од EXE-датотеки кои сами се вадат на Windows системите. Ова значи дека ако примите EXE-датотека на вашиот Mac систем што содржи важни податоци или медиумска содржина, но не може да се отвори природно од вашиот оперативен систем; тогаш овој софтвер ќе ни се најде.

Страницата со поддржани формати обезбедува целосна листа на сите типови архиви што се компатибилни со The Archive Browser за Mac. Со толку многу поддржани формати достапни на вашите прсти; повеќе нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста кога работите со архивирани податоци!

За оние кои се љубопитни за содржината на нивните архиви; овој софтвер детално ќе прикаже многу информации за содржината на секоја архива. Ќе можете да видите сè, од имиња и големини на датотеки надолу преку метаподатоци како датуми на создавање или времиња на модификација - сето тоа во еден пригоден интерфејс!

Во заклучок; ако барате сигурна програма која ви овозможува брзо прелистување низ архивите, истовремено обезбедувајќи робусни способности за екстракција - не гледајте подалеку од Прелистувачот Архива! Со својот широк опсег на поддржани формати во комбинација со функции погодни за корисникот, како што се прегледите на Quick Look; нема подобар начин од оваа алатка кога работите со архивирани податоци на вашиот Mac систем!

Целосни спецификации
Издавач Dag Agren
Страница на издавачи http://wakaba.c3.cx/
Датум на издавање 2017-11-22
Датум на додавање 2017-11-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.11.2
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, macOS 10.13
Барања macOS 10.12/10.13
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1339

Comments:

Најпопуларни